[Miui 10 9.8.29] Διανομή της τελευταίας MIUI 10 - XTRV & ARΩMA ROM για 34 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Να περιμένουμε Fix για το Bug?
-
Καλημέρα, στις 24/9 γίνετε η παρουσίαση του miui 11. Εκείνη την εβδομάδα να περιμένουμε λογικά και την πρώτη beta?
Λογικά η μετάβαση από 10 σε 11 θα χρειάζεται και format data έτσι? -
Μπορεί και να αργήσει λίγο περισσότερο.
Το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί factory reset και όχι format data. -
@amavroudis ευχαριστώ. Να σε ρωτήσω κάτι άλλο τώρα.
Γιατί όταν από την 9.8.22 κάνοντας downgrade στην 9.8.15 μετά το φλασαρισμα ανοίγει στην lockscreen για λίγο και μετά επιστρέφει στο twrp? Δλδ δεν ανοίγει καν.
Για mi9 μιλάω. -
παλικαρια το dolby atmos πως γινεται εγκατασταση??πρεπει να μπει πρωτα το magisk και μετα το dolby??...η και τα 2 μαζι??χρειαζεται μετα την εγκατασταση wipe cash dalvik και κλασσικα reboot???εκανα μια δοκιμη και εβαλα στην εγκατασταση και τα 2 μαζι και ενω δειχνει οτι εγκατασταθηκανε σωστα επειτα που πηγα να ανοιξω το dolby βγαζει σφαλμα ταμπελακι..θελει καποιο αλλο τροπο??
-
Σε ποιο τηλέφωνο; Τι rom έχεις;
Γενικά δες εδώ
[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε ποιο τηλέφωνο; Τι rom έχεις;
Γενικά δες εδώ
[Miui 10 9.4.18] Διανομή νέων XTRV & ARΩMA ROM για 33 συσκευές
-
δεν βλέπω φως με τον οδηγό που μου λες , κάτι άλλο;;;
-
Ο/H maikmaik έγραψε:
Ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες
Περάστε τα modules του Magisk 19 Audio Modification Library (AML) mod και Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes.
Κατόπιν περάστε μέσα από το Magisk
το dolby Dolby_Unity6.1_Red_Theme_fixed.zip
Πρόσεξε το εξής: Audio compatibility patch πατώντας όλα Yes.
Από το Redmi Note 5 μου με Tapatalk
-
Για σας, έχω το mi8 lite όντως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εναλλαγή κλήσεις κ μόνο με επανεκκίνηση μπορεί να το επαναφέρει κάνεις στη κανονικότατα. Ωστόσο θέλω να πω και κάτι πολύ θετικό. Στη συγκεκριμένη έκδοση η μπαταρία κράτα πολύ περισσότερο, με , μεγάλη διαφορά!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0