MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Βασικά δεν κλείνει κιόλας είχε glabol10. 3.2.0 και πήγα να βάλω v11. 0.3.0 china. Λες να φταίει αυτό? Τσέκαρα τον bootloader τώρα και είναι ξεκλείδωτος. Άλλαξα θύρα και κάνει τα ίδια.Προσπάθεια με v11. 0.2.0 τίποτα.
-
Αν μείνει όλη νύχτα έτσι με το σήμα fastboot δεν θα φάει την μπαταρία. Σε αυτήν την κατάσταση φορτίζει το κινητό?
-
Λογικά αφού είναι CN version δεν θα έπρεπε να έχει θέμα, έχεις ξανά κάνει flash γνωρίζεις την ακριβή διαδικασία πιστεύω έτσι για την αποφυγή λάθους έτσι. Αν μπορείς ανέβασε foto από το flash
-
Ακολούθησα τους οδηγούς εδώ μέσα αυτόματη εγκατάσταση drivers έλεγχος bootloader έλεγχος anti κατέβασα το mi flash έβαλα την fastboot ρομ στο c. Τα έκανα όλα σωστά επίσης το κινητό το βλέπει ο υπολογιστής κανονικά μόλις έλεγξα πάλι τον bootloader και είναι ανοιχτός. Επίσης έβαλα clean all κάτω δεξιά αντί cleen all and lock. Αυτό που με καίει είναι αν έχω brikari το κινητό γιατί δεν κλείνει πατάω το κουμπί και βγάζει το mi και μετά μπαίνει στο fastboot.
-
Στην διαχείριση συσκευών πως το δείχνει ? Αν ήσουν brick δεν θα ήσουν σε fastboot τώρα, σωστά τα ακούω τα βήματα που κάνεις για το flash.
-
εδω εχει κολλησει.
-
Είμαι στην δουλειά και από κινητό δυστυχώς δεν είμαι σε pc να μπω από TeamViewer να βοηθήσω, κατέβασε άλλη έκδοση flash tool άλλη έκδοση λίγο μήπως γίνει κάτι διαφορετικό αν μπορείς ανέβασε foto από το flash. Να υποθέσω ότι έγινε και απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής.
-
στην διαχειριση νομιζω οτι ειναι μια χαρα
-
Επανεκκίνηση το κινητό χειροκίνητα έχεις δοκιμάσει ??
-
Ναι σωστά το βλέπω και εγώ. Δοκίμασε άλλη έκδοση flash όταν τελειώσει λογικά πρέπει να κάνει boot, αν ΔΕΝ δοκίμασε χειροκίνητα, ενημέρωσε αν γίνει κάτι.
-
Να υποθέσω ότι έγινε και απενεργοποιηση ψηφιακής υπογραφής οχι αυτο δεν το εκανα.
δεν το ειδα πουθενα η μου διεφυγε.ευχαριστω για την βοηθεια ειμαι και εγω κουρασμενος θα παω για υπνο.τι να κανω με το fastboot να το βαλω στην πριζα για να συνεχισω αυριο δεν θα φαει την μπαταρια?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0