εχει κανεις αλλος το ιδιο προβλημα με μενα???
MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Δεν έχει αναφερθεί από άλλους τέτοιο πρόβλημα
-
Τι μπορεί να φτάσει??? Μιλάμε ότι κάνει τουλάχιστον 2 λεπτά να στειλει μνμ... Μήπως ξέρουμε ρυθμίσεις ?? Μήπως έχουν χαλάσει οι default και γίνεται αυτό?????
-
Μόνο τον αριθμό του κέντρου μηνυμάτων μπορείς να δεις. με τον πάροχο μίλησες μήπως έχει κάποιο θέμα ?
-
ΝΑΙ Μιλισα. μαλλον πρπει να αλλαξω σιμ. δοκιμασα με αλλη νεα καρτα και τα μνμντα φυεγουν κανονικα.... εβαλα την δικια μου και στις 2 θεσεις αλλα το ιδιο.... μου ειπαν οτι η δικια μου ειναι ηδη 5 ετιας οποτε σχεδον σιγουρα ειναι θεμα καρτας.
-
καλησπερα παιδια... σημερα ηρθε το θηριακι μου και το μονο που εκανα μεχρι στιγμης ειναι να το σεταρω αρχικα και να δω τι εκδοση φοραει για να προχωρησω με την βοηθεια σας και με σχετικη ασφαλεια στο κλειδωμα ξεκλειδωμα κλπκλπ....
η εκδοση ειναι η 6/128 και η εκδοση που φοραει ειναι η 10.3.2PEDMIXM global.
αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι στο xiaomi authentication tool και βαζοντας το imei μου λεει :
This is a
Mi Max3 6GB RAM 128GB ROM
Congratulations! You can be assured the phone you have purchased is the official international version.
δεν θα επρεπε να λεει οτι ειναι η china version??? ( το κουτι δεν εχει κανενα κοκκινο σηματακι global version)
το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο ...
τι να κανω τωρα ?? να βαλω την china fastboot 11.0.3 με το 20180528 mi flash tool , να κλειδωσω επισημα την συσκευη και μετα να αιτηθω ξεκλειδωμα με δικο μου λογαριασμο και περασμα xtrv οπως ειναι η σειρα ή μηπως αυτη η φραση μας μπερδεψει και χρειαστουμε global fastboot rom ????
καθε βοηθεια ευπροσδεκτη )))))))) -
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
is the official international version.
Ο/H TOLIS38 έγραψε:
το τηλεφωνο ειναι ξεκλειδωτο ...
-
Λναι το γράφει....
Και το international version το λέει στο authentication tool. Copy paste το έκανα.... -
Λογικά για να το λέει international μπορεί να έχει global rom με κλειδωμένο bootloader...αλλά τι να σου πω...είναι και καινούργια συσκευή
-
Η συσκευή ήρθε ανοιχτή.χωρις ζελατίνα. Οπότε είναι αδύνατον να μην έχει πειράχτει. Δεν γίνεται λοιπόν να έχει global ρομ και unlock και να μην έχει κόκκινο αυτοκόλλητο
-
Και η 6/128 δε βγαίνει global. Τουλάχιστον από όσο ξέρω μέχρι τώρα...
-
Λοιπον.εβαλα και το ιμει της συσκευής στο tool kai μου έβγαλε το ίδιο μνμ. Ότι πρόκειται για international version... Σας ανεβάζω και φωτό της συσκευασίας και πείτε μου αν κάποιος μπορεί τι ρομ να περάσω))))))) china fastboot ή international????
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0