Καλησπέρα στην παρέα, μου ήρθε ενημέρωση για το miui 12, αλλά λέει να το κάνω manually να πάω να το κατεβάσω από το λινκ κτλ αλλά μου το έχει και σαν επιλογή μέσω του κινητού. Τι προτείνετε? Επίσης το δοκίμασε κανείς? Έχει κανένα θέμα πάλι με τη κρυπτογράφηση?
MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Καλλίτερα με wipes μέσω twrp για τη πρώτη φορά.
Ποιο twrp έχεις; Βάλε το τελευταίο του @geoanto555.
Για προβληματα περίμενε να σου πει κάποιος που έχει τη συσκευή σου. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Καλλίτερα με wipes μέσω twrp για τη πρώτη φορά.
Ποιο twrp έχεις; Βάλε το τελευταίο του @geoanto555.
Για προβληματα περίμενε να σου πει κάποιος που έχει τη συσκευή σου.
Θα περιμένω λογικά.. -
Χαιρετώ ,
Έχω mi max 3 6/128 cn vr.
Εάν κάνω επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξανακάνω όλες τις διαδικασίες από την αρχή;
Ευχαριστώ -
Τι έχεις τώρα επάνω;
Είσαι με ξεκλειδωτο bootloader;
Έχεις περάσει twrp;
Έχεις custom rom; xtrv;
Τι θέλεις γενικά να κάνεις; Γιατί να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων; -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τι έχεις τώρα επάνω;
Είσαι με ξεκλειδωτο bootloader;
Έχεις περάσει twrp;
Έχεις custom rom; xtrv;
Τι θέλεις γενικά να κάνεις; Γιατί να κάνεις επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων;
Δεν έχω περάσει twrp, xtrv κλπ μόνο global rom και πακέτο Google.
Έχω ένα θέμα κατά την φόρτιση, μου "ξυπνάει" κατά διαστήματα το κινητό και θεωρώ ότι ίσως στρώσει με μια επαναφορά! -
-
Αν δεν επέχει ρίσκο για μπλοκάρισμα να το δοκιμάσω αν όμως είναι να ανοίξω δουλειά τότε να κάτσω στα αυγά μου. Τι λες;
-
Κοίτα, πάντα χρειάζεται υπολογιστής και ετοιμότητα για τα πάντα. Αλλά δε νομίζω να πάθει κάτι.
Παρόλαυτα περίμενε σκ να έχεις χρόνο και κατεβασε τη fastboot που έχεις και έχει τη με το miflash εύκαιρα... -
Ο/H vagbou έγραψε:
Έχω ένα θέμα κατά την φόρτιση, μου "ξυπνάει" κατά διαστήματα το κινητό και θεωρώ ότι ίσως στρώσει με μια επαναφορά!
δες κι εδώ ---> Ανάβει και κλείνει η οθόνη την διάρκεια της φόρτισης -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H vagbou έγραψε:
Έχω ένα θέμα κατά την φόρτιση, μου "ξυπνάει" κατά διαστήματα το κινητό και θεωρώ ότι ίσως στρώσει με μια επαναφορά!
δες κι εδώ ---> Ανάβει και κλείνει η οθόνη την διάρκεια της φόρτισης
-
Όλα καλά,έκανα την επαναφορά χωρίς κάποιο πρόβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0