MI MAX 3 6/128 ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ
-
-
Τελικά βρήκα τι φταίει στο ξύπνημα κατά την φόρτιση. Φταίει ο after market φορτιστής(συγκεκριμένα ο OLAF Quick Charger QC 3.0 3-port USB Fast Charging Adapter) !
Το ανακάλυψα όταν σύνδεσα το note 9s της γυναίκας μου και είδα ότι αναβοσβήνει και σε αυτό, συνδέοντας το όμως στο εργοστασιακό κανένα πρόβλημα. Problem solved -
-
Ο/H Georgemarkidis έγραψε:
Καλημέρα. Έχω το mi max 3
-
Συγνώμη αλλά δεν ξέρω να κάνω καινούργιο νήμα. Ούτε να το διαγράψω
-
-
Ήθελα να ρωτήσω για ένα πρόβλημα που έχω. Έχω το mi max 3 έχω βάλει την ελληνική stable rom και το έχω κάνει root με magisk. Έβαλα gcam και όλα πήγαιναν καλά. Ξαφνικά χθες πήγα να κάνω βιντεοκλήση και η δικιά μου κάμερα δεν ανοίγει. Όταν κάνω απενεργοποίηση τον camera 2 api από το magisk δουλεύει η στοκ και όχι η gcam. Και το αντίστροφο. Αλλά βιντεοκλήση μόνο όταν κανω απενεργοποίηση την gcam. Υπάρχει κάτι που πρεπει να κάνω για να μπορώ να κάνω βιντεοκλήση. Στις εφαρμογές έχω βάλει κυρία κάμερα την gcam αλλά σε vider και messages βλέπει μάλλον την στοκ. Έκανα και απενεργοποίηση αλλά τίποτα. Μήπως πρέπει να την σβήσω τέλειος αλλά πώς γίνεται. Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις συμβουλές σας.
-
Αυτό το αρχείο κατέβασα για να μπορέσω να δουλέψει η gcam
-
Ξέρει παιδιά κανείς τι πρέπει να κάνω???? Δεν μπορώ να βγάλω άκρη....
-
-
-
Ποιους αισθητήρες;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0