Διαφήμιση

mi2s παραγγελεια

• mi2s παραγγελεια

Καλημερα σε ολους σε αυτο το site.Ειμαι καινουριος με τα smartphone και γενικα δεν γνωριζω πολλα αλλα θα ηθελα να μου απαντησει οποιος γνωριζει σχετικα με το πρωτο μου κινητοπου παρειγγειλα απο το ιντερνετ και ιναι το mi2s.

Σαν πρωτη επαφη με τον χωρο των smartphones εβαλα κατω τα χρηματα που διεθετα εψαξα αρκετα και κατεληξα σε αυτο.Αν και σε διαφορα site τα προτεινομενα για παραγγελια ηταν πχ.το minideal.net h to b]merimobiles.com σαν καχυποτος τυπος αποφασισα να το παραγγειλω τελικα απο την ιδια τhn xiaomi στην Κινα.και συγκεκριμμενα απο το www.xiaomiworld.com.Anyway εκανα την παραγγελια στις 3/1/14 kαι σημερα ακομα που μιλαμε δεν εχω το κινητο στα χερια μου.
      Το θεμα ποιο ειναι ομως ο λογος που το πηρα απο κει ηταν καθαρα υποτιθεται θεμα αξιοπιστιας και λογω των accesories που ειχε.Λοιπον μαζι με mi2s πηρα μια ζελατινη,μια θηκη και μια μπαταρια εξτρα.2 μερες μετα την παραγγελια μο στελνουν email(καλο σημαδι σκεφτηκα)οτι δεν εχουν το πρασινο χρωμα της μπαταριας που διαλεξα και θα μου στειλουν το γκρι αν δεν εχω θεμα.Τους απανταω πως οχι δεν εχω θεμα.

Περνανε αλλες 3 μερες και ενω εγω εχω πληρωσει με να ερθει με dhl (3-6)μερες ελεγε το site ακομα τιποτα ουτε track id στο δεμα ουτε email.Αρχισα να αγχωνομαι.Στελνω email και ξαναρωταω τι γινετε με την παραγγελεια μου και μου απαντανε μετα απο 2 μερες οτι ολα οκ θα την στειλουν συντομα.ΟΚ λεω.
      Σημερα που λετε φιλοι μου 10/1/14 μου στελνουν το εξης email.και μου αναφερουν οτι δεν εχουν stock ουτε την θηκη αλλα ουτε και την ζελατινη αλλα παρολα αυτα το στελνουν εντος της ημερας με dhl οπως ειχαμε πει.

Εκει φυσικα τα πηρα στο κρανιο και τους απαντησα οπως επρεπε οτι δεν μπορω να διανοηθω οτι το original και καλα site της xiaomi δεν εχει stock accesories και οτι ετυχε αυτο σε μενα και τους ζητησα να μου στελουν το κινητο και στα τσακιδια τα υπολοιπα.
      Μου απαντησανε σε 5 λεπτα και μου ειπανε οτι στο στελνουμε με αλλες θηκες δωρο πιο απλες απο αυτη που ειχα παραγγειλει και με βαλανε να διαλεξω και χρωμα (μολις εσκασε και το email με την επιλογη χρωματος).

Ειπα πολλα το ξερω γενικα εχω κανει μαλακια?
      Μηπως δεν επρεπε να παρω απο κει?
      Ειναι δυνατον ολοκληρη εταιρια δηθεν να μην μπορει να στειλει στην ουσια κανενα accesorise απο τα 3 που παρειγγειλα?

(Μολις πηρα κι αλλο email οτι τα κανονικα τα accesories mou θα αποσταλουν την ερχομενη Δευτερα με china post (15-30)μερες και οτι εντος ημερας μου στελνουν το track id.
      Αυτη ηταν η πρωτη μου επαφη με την χιαομι σχεδον live αναμεταδοση.
      Εχω κρατημενα ολα τα emails μεχρι τωρα οποιος τα θελει στην διαθεση του.

Λοιπον εκανα μαλακια τελικα η ειμαι ατυχος?
    • Έκανες μαλακία γιατί το μαγαζί που το αγόρασες δεν έχει καμία σχέση με τη Xiaomi παρά μόνο στο όνομα. Η επίσημη Xiaomi δεν στέλνει πουθενά εκτός Κίνας.
    • 1ον αυτο που ειπε ο pRomptER σχετικα με το καταστημα και
      2ον οτι το παρηγγειλες με DHL οποτε πολυ πιθανον να περασει τελωνειο, οποτε υπολογιζε να πληρωσεις εξτρα €€ οταν φτασει Ελλαδα
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nikoskappa έγραψε:

Αυτη ηταν η πρωτη μου επαφη με την χιαομι σχεδον live αναμεταδοση.
      Εχω κρατημενα ολα τα emails μεχρι τωρα οποιος τα θελει στην διαθεση του.

Λοιπον εκανα μαλακια τελικα η ειμαι ατυχος?

Ρίξε μιά ματιά ΕΔΩ....

Δε νομίζω να μην παραλάβεις.
      Ελπίζω μόνο να παραλάβεις αυτό που έκανες παραγγελεία και όχι κανένα "γνήσιο" αντίγραφο.

Καλοσώρισες στην παρέα μας...
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Όπως λοιπόν πολύ καλά κατάλαβες, επίσημο e-shop της Xiaomi δεν υπάρχει. Μόνο έμπιστοι re-sellers. Όσο για την DHL περίμενε και θα σε πάρουν τηλ και θα στα εξηγήσουν όλα.
      Αυτά και την επόμενη φορά περισσότερη προσοχή.
    • Πώς πλήρωσες? Αν πλήρωσες με PayPal ακύρωσε την παραγγελία και κάνε την παραγγελία σου από merimobiles ή από ibuygou
      Νομίζω πως αφού δεν έχουν κάνει ακόμα ship τα προϊόντα θα μπορέσεις να ακυρώσεις
    • mi2s παραγγελεια

Δεν ξερω αν προλαβα τους εστελα email να ακυρωσουν την παραγγελεια μου αφου δεν εχω παρει ακομα track id απο την dhl τωρα περιμενω την απαντηση αν ερθει ποτε.Δεν ξερω αλλο τροπο ακυρωσης αμα γνωριζει καποιος ας μου πει.
    • Διαφήμιση
    • Paypal Refund διαδικασία και είσαι ΟΚ ! (τα είπαμε και τηλεφωνικά) ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • mi2s παραγγελεια

Kαι το σιριαλ συνεχιζεται με το μαλλον μουφα site της χιαομι αφου τους εκανα reclaim dispute sto paypal και ζητησα τα φραγκα μου πισω τρεξανε να μου στειλουν track id με την dhl και οτι τωρα δεν μπορουν να ακυρωσουν την παραγγελεια αλλα μολις τους εστειλε το pay pal emal αρχισανε να μου λενε οτι δεν ειναι σωστα πραγματα αυτα.Anyway αυριο μου ειπαν οτι το πρωι θα μου στειλουν τα φραγκα πισω και γω θα ακυρωσω το dispute στο pay pal και ολα καλα.Τωρα φιλοι μου περιμενω να δω αν οντως αυτο ειναι αληθεια και παρω τα λεφτα πισω.Θελω να ευχαριστησω οσους απαντησαν στα μυνηματα μου και κυριως στον admin που ειχαμε και τηλεφωνικη επικοινωνια.Νεοτερα προσεχως...
    • με ποια δικαιολογια ανοιξες dispute (και την ανηγαγες και σε claim) στο paypal? επειδη απλως αλλαξες γνωμη?
      ελπιζω να καταλαβαινεις οτι ακομη και να μη σου ακυρωσουν την παραγγελια εχουν 100% το δικιο με το μερος τους
      καλα ξεμπερδεματα
    • Διαφήμιση
    • mi2s παραγγελεια

φιλε

Danielk
      δεν αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη απλα αντιληφτηκα οτι τελικα το site δεν ειναι αξιοπιστο και η δικαιολογια που εγραψα στο pay pal ειναι οτι μετα απο 10 μερες απλα δεν εχω παρει το κινητο και οτι εχω δεχθει emails οτι δεν μπορουν να μου στειλουν τα accesories και οτι θα τα στειλουν εντος 30 μερων με το china post οτι να ναι.Το θεμα οπως καταλαβες δεν ειναι οτι αλλαξα γνωμη απλα ειδα οτι τα ατομα δεν ειναι η επισιμη εταιρια της χιαομι στην κινα οπως αρχικα και λανθασμενα πιστευα,οκ δικο μου λαθος επρεπε να συμβουλευτω καποιον πρωτα.Στο τελευταιο email τους παντως μου εγραψαν οτι αυριο το πρωι θα γινει η επιστροφη των χρηματων και μολις τα παρω πισω θα ακυρωσω το dispute.Ευχομαι να παρω τα χρηματα μου πισω τι αλλο να πω.Και οσο για το στορυ αμα θες σου στελνω ολα τα mails να δεις με τι ατομα ειχα να κανω και πως μου απαντουσαν ετσι λοιπον αντεδρασα με αυτο τον τροπο ποσο μαλλον οταν μου εστειλε ο admin ενα link με το εν λογω site οτι ειναι υποπτο.Αυτα ελπιζω να σε καλυψα.