paidia pariggeila to kinhto stis 13-5 kai akoma sto order status leei "Awaiting Fulfillment''. ti fash??
xiaomi mi3
-
-
Δεν νομίζω να συμβαίνει κάτι. Στείλε μήνυμα στο online chat που έχει.
-
τους εστειλα και μου λενε ετσι ειναι. σημερα 17 μαη, ακομα το ιδιο λεει sto order status. να ανησυχησω ή κλαιν???
-
-
nai me ems. oxi den esteilan akoma ( basika elege'' Yanwen/EMS Express ''). auto einai?
-
ναι αυτο είναι. Δεν ξέρω γιατι δεν σου το άλλαξαν ακόμα λογικα μεσα στε 3 μέρες το αλλάζουν. Ρώτα τους αν το έστειλαν και αν μπορούν να σε δώσουν το tracking number
-
καλημέρα,
νέος κάτοχος από χθες το απόγευμα.
πριν αρχίσω δειλά το ψάξιμο, ως ψιλοάσχετος που είμαι, είπα να πάω στα σίγουρα: να περάσω την κάρτα sim και να στείλω κανένα μύνημα ή να κάνω κάποια κλήση. πληκτρολογώ τον αριθμό, πατάω στην οθόνη το πράσινο ακουστικό, νεκρώνει η οθόνη! τα τρία πλήκτρα οδήγησης εκτός λειτουργίας και αυτά. με το power button στιγμιαίο πάτημα τίποτα. μόνο παρατεταμένο για να κλείσει και να ανοίξει η συσκευή. αν με καλέσει κάποιος, τα ίδια: πάτημα του πράσινου ακουστικού και χάνεται ο έλεγχος της συσκευής. μόνο όταν κλείσει αυτός που με κάλεσε επανέρχεται η συσκευή. έχετε κάποια πρόταση, μπορώ να κάνω κάτι απλό; μην προτείνετε πολύπλοκες επεμβάσεις, δεν είμαι έτοιμος για τέτοια.
ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Μπορεί να είναι πρόβλημα κακού Flash της ROM που φοράει.
Μην πανικοβάλεσαι (τουλάχιστον όχι ακόμη).
Κατέβασε την τελευταία έκδοση της MIUI ROM => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip
Κάνε την Flash ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό στο τηλέφωνό σου και θα είσαι εντάξει....
- Θα κατεβάσεις την ROM στο PC σου.
- Σύνδεσε το τηλέφωνό σου με το PC από το USB.
- θα βάλεις την ROM που κατέβασες στο PC σου, σε ένα φάκελο στο τηλέφωνο σου
- Βρίσκεις τον φάκελο System στο Desktop του τηλεφώνου σου και επιλέγεις τον Updater
- θα πάς στην επιλογή select Update package του Updater.
- θα επιλέξεις την ROM που κατέβασες, στον φάκελο που την έβαλες
- Θα πατήσεις το Update και θα φλασάρει την ROM.
- Το τηλέφωνο θα μείνει αρκετή ώρα στο 25% (ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ)
- Οταν τελειώσει το Flash, το τηλέφωνο θα κάνει μόνο του Reboot και είσαι οκ.
- Και θα έχεις Ελληνικά + Google Play
- Θα κατεβάσεις την ROM στο PC σου.
-
Φίλε και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Το οποίο διορθώθηκε μόνο έπειτα απο 3-4 επανεκκινήσεις αλλα το θετικό είναι ότι διορθώνεται. Βαλε και την καινούργια ρομ μήπως αλλάξει
-
-
ti ginete wre paidia polla provlimata teleftea!
-
χμμ δεν ξέρω γιατι εξακολουθεί να στο κάνει. Εκτος απο την επανεκκίνηση το έκλεισες εντελώς. Εμένα μετα την τελευταία φορα που δεν μπορούσα να κλείσω το τηλέφωνο έπειτα απο κλήση το έκλεισα εντελώς και μετά ξαφνικά δούλεψε.Ήμουν τυχερός μάλλον
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα