xiaomi mi3
-
-
Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
-
Ο/H Astrolabe έγραψε:
Παράδειγμα "πολιτικής της εταιρείας" :
To Redmi/Hongmi κυκλοφορούσε με βασική τιμή στην αγορά 159,99$. Όταν βγήκε το Redmi/Hongmi 1S κυκλοφόρησε με ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια τιμή!!!
Αν αυτό λέγεται "πολιτική της εταιρείας" δεν ξέρω, αλλά οι τιμές είναι αυτές... -
-
-
Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer που έχω όχι της TV γιατί δεν είναι smart. μάλλον επειδή τον έχω συνδεμενο στο δίκτυο μου. Το κάνα μια φορά αυτό είδα φωτογραφίες στην TV αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ που ήταν η επιλογή και πως το έκανα. Ξέρει κανείς μήπως το έχει κάνει ποτέ?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H geotok έγραψε:
Σήμερα κατά λάθος βρήκα μια λειτουργία στο τηλέφωνο μου που με εξέπληξε ευχάριστα. Εκεί που έψαχνα και κοίταζα τις φωτογραφίες μου που είχα τραβήξει... Ξαφνικά κάτι πάτησα και μου βγάλε δύο επιλογές που διαλέγεις που θα προβάλεις τις φωτογραφίες και τα video. Και είχε τη μια επιλογή mi με την οποία τις έβλεπες κανονικά στο κινητό και μια δεύτερη που δεν θυμάμαι την ονομασία της η όποια την μετέφερε την εικόνα στην TV αλλά μέσω του media streamer που έχω όχι της TV γιατί δεν είναι smart. μάλλον επειδή τον έχω συνδεμενο στο δίκτυο μου. Το κάνα μια φορά αυτό είδα φωτογραφίες στην TV αλλά δεν μπορώ να ξαναβρώ που ήταν η επιλογή και πως το έκανα. Ξέρει κανείς μήπως το έχει κάνει ποτέ?
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
σου απάντησα και στο myphone
όταν βλέπεις μια φωτογραφία και πατάς σε κάποιο σημείο στην οθόνη και στο κάτω μέρος εμφανίζονται 4 επιλογές,αποστολή,προβολή,διαγραφή,περισσότερα η επιλογή που θες είναι η προβολή ( ελληνική ρομ GTV_3.12) -
Ο/H leo06 έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
όταν βλέπεις μια φωτογραφία και πατάς σε κάποιο σημείο στην οθόνη και στο κάτω μέρος εμφανίζονται 4 επιλογές,αποστολή,προβολή,διαγραφή,περισσότερα η επιλογή που θες είναι η προβολή ( ελληνική ρομ GTV_3.12)
Ναι τελικα ειναι bug ας το δούν τα παιδιά ή δεν ξέρω που ακριβώς να αναφέρω το bug....Οταν πχ ειμαι μέσα στην εφαρμογή αλμπουμ πατώντας πανω στην φωοτογραφία απο κάτω βγαίνει το menu 4 επιλογές αποστολή , προβολή (με το σήμα του δικτύου) , διαγραφή και περισσότερα. Αν πατήσω προβολή συνδέετε καινονικα στο media streamer μου αφού το βρίσκει με το όνομα του (xtreamer) μετά όμως απο μερικές εικόνες που παιζει και στέλνει στην tv ή αν βγεις πισω και πας στην επιφάνεια πλέον δεν εμφανίζεται η επιλογή αν ξαναμπούμε στο αλμπουμ προβολή και το σηματάκι του δικτύου αλλα η επεξεργασία στην θέση του. Μετα απο επανακινηση και παλι εμφανίζεται κανονικα....και παλι μετα ομως τα ίδια....αν βγεις -
Ο/H geotok έγραψε:
Ο/H leo06 έγραψε:
Ο/H geotok έγραψε:
όταν βλέπεις μια φωτογραφία και πατάς σε κάποιο σημείο στην οθόνη και στο κάτω μέρος εμφανίζονται 4 επιλογές,αποστολή,προβολή,διαγραφή,περισσότερα η επιλογή που θες είναι η προβολή ( ελληνική ρομ GTV_3.12)
Ναι τελικα ειναι bug ας το δούν τα παιδιά ή δεν ξέρω που ακριβώς να αναφέρω το bug....Οταν πχ ειμαι μέσα στην εφαρμογή αλμπουμ πατώντας πανω στην φωοτογραφία απο κάτω βγαίνει το menu 4 επιλογές αποστολή , προβολή (με το σήμα του δικτύου) , διαγραφή και περισσότερα. Αν πατήσω προβολή συνδέετε καινονικα στο media streamer μου αφού το βρίσκει με το όνομα του (xtreamer) μετά όμως απο μερικές εικόνες που παιζει και στέλνει στην tv ή αν βγεις πισω και πας στην επιφάνεια πλέον δεν εμφανίζεται η επιλογή αν ξαναμπούμε στο αλμπουμ προβολή και το σηματάκι του δικτύου αλλα η επεξεργασία στην θέση του. Μετα απο επανακινηση και παλι εμφανίζεται κανονικα....και παλι μετα ομως τα ίδια....αν βγεις
play to σε mi3w -
Ειμαι πολυ κοντα στην αγορα του εν λογο κινητου!
το μονο πραγμα που με αγχωνει παρα πολυ,ειναι οσον αφορα το λογισμικο του.
δηλαδη,σε τι εκδοση να τους πω,αν θα πρεπει να ειναι ρουταρισμενο κλπ κλπ...
εχω μια ερωτηση η οιοπια θα με εσωζε κυριολεκτικα.
υπαρχει καποιος απο οποιαδηποτε περιοχη της Αθηνας και τριγυρο,ωστε με το που παραλαβω να συναντηθουμε ετσι ωστε να μου το μονταρει σωστα?
διοτι εγω σε gps πηγα να κανω αναβαθμησημε οδηγιες κιολας και τα εκανα μανταρα!
οι αλλες μου επιλογες ειναι μεταχειρισμενα lg g2 'η S4 I9506 -
Ο/H coyotte έγραψε:
Ο/H coyotte έγραψε:
Ο/H coyotte έγραψε:
από το service του καταστήματος μου είπαν να περάσω rom από εδώ xiaomi.eu/community/threads/4-2-14. κατέβασα jb-4.3 και προσπάθησα με τον updater αλλά μου βγάζει μήνυμα update failed (script aborted: assert failed: getprop("no.product.device")== κλπ. κάνω κάτι λάθος;
μήπως αυτό που επιχειρώ να κάνω εδώ είναι downgrade και θέλει άλλη διαδικασία;
να θυμήσω ότι πέρασα 4.4.2-Greek_cancro_4.5.9 με updater και έπειτα οδηγός αναβάθμισης...με τον τρίτο τρόπο.
τελικά το πρόβλημα παγώματος λύθηκε μόνο του, μετά από τρεις εβδομάδες. ευχαριστώ πάντως την κοινότητα και τους φίλους για το ενδιαφέρον και τις προτάσεις.
αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα! και εχω ξενερωσει τη ζωη μου ! τελικα τι εννοεις λυθηκε μονο του! τι προτεινεις να κανω? -
@barcelonistas1899
Δεν κατάλαβα το μήνυμά σου , έψαξα τα ποστ σου και κατάλαβα ότι έχεις jb και θέλεις να βάλεις την δικιά μας kit kat ?( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα