Tα περισσότερα έχουν λυθεί και μπορώ να πω πως είναι σχεδόν στο επίπεδο της παλιάς JB από Bugs Free...
xiaomi mi3
-
-
Δεν ξερω αν εκανα καλα ... :p
Προσεξα οτι δεν "πειραζονται" καθολου τα ΡΟΜ για τα xiaomi σας ( εκτος απο μεταφραση ) και ειπα να παιξω λιγο με ενα ρομ για το ΜΙ3 .
Κατεβασα λοιπον την 4.7.4 για το ΜΙ3 και την πεταξα στη cygwin kitchen , εκανα τις αλλαγες μου στο κερνελ ( unsecured boot.img , busybox run parts για init.d support κ.λ.π. ).
Πειραξα και το framework.jar για περισσοτερα σκαλοπατια ηχου και απενεργοποιηση του scrolling cache.
Πειραξα το build.prop και εβαλα και καποια init.d scripts.
Με Ελληνικα default γλωσσα.
Τεςπα , εκανα οτι συνηθιζω γενικα στα ρομ μου.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ΜΙ3 ... και δεν μπορω να το δοκιμασω.
Αν υπαρχουν κασκαντερ που θελουν να το δοκιμασουν θα το ανεβασω για δοκιμη.
Λογικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα , το ρομ θα δουλεψει κανονικα , δεν ρισκαρα πολυ και δεν εσβησα αρκετα απ'αυτα που ηθελα να σβησω , γι'αυτο και νομιζω οτι θα δουλεψει.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ
Ελπιζω οτι σας τρομαξα τωρα ... :p
Ειναι που δεν εχω το τηλ.. αλλιως θα τα λεγαμε διαφορετικα ... εγω θα το δοκιμαζα παντως αφου ειχα παρει και τις αναγκαιες προφυλαξεις ( backup της συσκευης κ.λ.π. ) , δεν γνωριζω ομως τις επιλογες που εχετε στο recovery και πως δουλευει το recovery που εχετε στο Mi3 .
Γι'αυτο δεν τ'ανεβαζω ακομα , οποιος ψηνετε για κατι αλλο ας μου πει και θα τ'ανεβασω το Μi3_Thunder... :cool::p
Στάλθηκε από το ZTE Blade V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Νομίζω πως χωρίς Xposed Framework είναι μάταιος κόπος, αλλά ίσως κάνω και λάθος.Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον. -
Ο/H Silvester έγραψε:
Μόλις το παρέλαβα και του πέρασα την τελευταία Ελληνική ROM (xiaomi-miui-hellas-4.4.2_cancro_Hellas-Stable17-GTV-3.13.0.zip)
Η μπαταρία του κινητού είναι στο 26% και μου έχει κάνει shutdown 2 φορές μέχρι τώρα με ειδοποίηση και κόκκινο led.
Μετά την πρώτη φορά, έκανα και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά το έκανε και δεύτερη φορά και ενώ δεν το χρησιμοποιούσα (δεν είδα αν άναψε κόκκινο led, αλλά άκουσα τον ήχο ειδοποίησης).
Έψαξα και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση για την μπαταρία. Τώρα το έχω βάλει στην λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας και δεν έχει ξανακλείσει. Από εδώ ρυθμίζεται? Αυτό ήταν?
Ο/H tora33 έγραψε:
η Stable έχει μερικά προβλήματα
αν θέλεις , φόρτισέ το και φλάσαρε την 4.6.27 (τέλεια)
Τελικά, πρέπει να έτυχε λόγω του ότι άρχισα να του αλλάζω τα φώτα πριν ακόμα το βάλω για πρώτη φόρτιση. Κάτω από τις ίδιες συνθήκες, αλλά και πολύ χειρότερες (μετράω ήδη ένα softbrick στο ενεργητικό μου από δικό μου σφάλμα) δεν το ξαναέκανε.
P.S Τι μπαταρία είναι αυτή? ΤΕΡΑΣ!!! Τα μάτια μου κάνουν "πουλάκια" λόγω του ότι 2 μέρες τώρα, μετά την πρώτη φόρτιση, δεν το έχω αφήσει σε ησυχία και τώρα πλησιάζει στο 19%. Και τα πάντα ανοικτά συνεχώς!
-
Ο/H Silvester έγραψε:
P.S Τι μπαταρία είναι αυτή? ΤΕΡΑΣ!!! Τα μάτια μου κάνουν "πουλάκια" λόγω του ότι 2 μέρες τώρα, μετά την πρώτη φόρτιση, δεν το έχω αφήσει σε ησυχία και τώρα πλησιάζει στο 19%. Και τα πάντα ανοικτά συνεχώς!
μετά την τρίτη πλήρη φόρτιση της μπαταρίας σου , θα κρατάει περισσότερο( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ο/H gkalen έγραψε:
Δεν ξερω αν εκανα καλα ...
Προσεξα οτι δεν "πειραζονται" καθολου τα ΡΟΜ για τα xiaomi σας ( εκτος απο μεταφραση ) και ειπα να παιξω λιγο με ενα ρομ για το ΜΙ3 .
Κατεβασα λοιπον την 4.7.4 για το ΜΙ3 και την πεταξα στη cygwin kitchen , εκανα τις αλλαγες μου στο κερνελ ( unsecured boot.img , busybox run parts για init.d support κ.λ.π. ).
Πειραξα και το framework.jar για περισσοτερα σκαλοπατια ηχου και απενεργοποιηση του scrolling cache.
Πειραξα το build.prop και εβαλα και καποια init.d scripts.
Με Ελληνικα default γλωσσα.
Τεςπα , εκανα οτι συνηθιζω γενικα στα ρομ μου.
Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ΜΙ3 ... και δεν μπορω να το δοκιμασω.
Αν υπαρχουν κασκαντερ που θελουν να το δοκιμασουν θα το ανεβασω για δοκιμη.
Λογικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα , το ρομ θα δουλεψει κανονικα , δεν ρισκαρα πολυ και δεν εσβησα αρκετα απ'αυτα που ηθελα να σβησω , γι'αυτο και νομιζω οτι θα δουλεψει.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΛΑΣΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΩ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΕΙ
Ελπιζω οτι σας τρομαξα τωρα ...
Ειναι που δεν εχω το τηλ.. αλλιως θα τα λεγαμε διαφορετικα ... εγω θα το δοκιμαζα παντως αφου ειχα παρει και τις αναγκαιες προφυλαξεις ( backup της συσκευης κ.λ.π. ) , δεν γνωριζω ομως τις επιλογες που εχετε στο recovery και πως δουλευει το recovery που εχετε στο Mi3 .
Γι'αυτο δεν τ'ανεβαζω ακομα , οποιος ψηνετε για κατι αλλο ας μου πει και θα τ'ανεβασω το Μi3_Thunder... :cool::p
Στάλθηκε από το ZTE Blade V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για στείλε την εδώ σε εμένα, και θα σου πώ τι έγινε.... -
Οκ , θα την ανεβασω ...
Τωρα φτιαχνω την 4.7.4 για το Βlade V , οποτε δεν θα προλαβω σημερα.
Για την Mi3_Thunder , θελω να βαλω κατι πραγματακια ακομα , οπως την επιλογη σε Ελληνικα στις γλωσσες ( δεν ξερω αν την εχετε ηδη ) και ενα script που ξεχασα να βαλω.
Θα ηθελα να δειτε πως πηγαινει το νεο κερνελ που εφτιαξα ( ειναι 8,4mb , λιγο μικροτερο απο αυτο που εχετε τωρα ) , σε συνδυασμο με τα tweaks και scripts που εβαλα , αν παει καλυτερα η οχι.
Θα σου στειλω λινκ αυριο μαλλον , και τα λεμε .
Επισης δεν ξερω αν εχετε καποιο CWM recovery η φλασαρετε με το recovery της miui.
Ο/H gkalen έγραψε:
Οκ , θα την ανεβασω ...
Τωρα φτιαχνω την 4.7.4 για το Βlade V , οποτε δεν θα προλαβω σημερα.
Για την Mi3_Thunder , θελω να βαλω κατι πραγματακια ακομα , οπως την επιλογη σε Ελληνικα στις γλωσσες ( δεν ξερω αν την εχετε ηδη ) και ενα script που ξεχασα να βαλω.
Θα ηθελα να δειτε πως πηγαινει το νεο κερνελ που εφτιαξα ( ειναι 8,4mb , λιγο μικροτερο απο αυτο που εχετε τωρα ) , σε συνδυασμο με τα tweaks και scripts που εβαλα , αν παει καλυτερα η οχι.
Θα σου στειλω λινκ αυριο μαλλον , και τα λεμε .
Επισης δεν ξερω αν εχετε καποιο CWM recovery η φλασαρετε με το recovery της miui.
Πάντα έχουμε Default Recovery..
Oσο για κάποια Scripts από το Kitchen που δοκίμασα και εγώ (init.d & app2SD), είχαν ως αποτέλεσμα Semi Brick στο Mi-3.
Bέβαια δεν είχα και τον χρόνο να ασχοληθώ περισσότερο.
-
-
@ Miui Art
Το προβλημα στο semi bricked που ανεφερες , πιθανως εφταιγαν τα app2sd scripts και ισως οτι η εξωτερικη sd card σου δεν εχει ext partition , δυσκολο να μπρικαρει το τηλ.. απο init.d και build.prop tweaks.
Και δεν χρησιμοποιω scripts απο kitchen , προτιμω αλλα .
ΠΟΤΕ μη βαζετε app2sd scripts απο kithen η ακομα και αλλα app2sd scripts , υπαρχει κινδυνος να καψει πλακετα και τελος , καλυτερα καντε partition την εξωτερικη sd card και βαλτε link2sd απο το playstore , ασφαλεστερο.
@ skoulikios
Ελα ρε αγορινα , εισαι κι εδω ??
Πηρες xiaomi η φορας Miui σε αλλο τηλ... ???
Επισης , να ρωτησω κατι για το Mi3 ....
Κατεβασα τα ρομ απο'δω ... MIUI ROM for Xiaomi Mi3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community
Κατεβασα αυτα τα δυο για WCDMA/CDMA .
Ποιο απ'αυτα ειναι το πιο ενταξει ???
Η stable version η developer version ???
Η μηπως να κατεβασω την δικια σας Ελληνικη version και να τη φτιαξω απ'την αρχη ???
Αυτες ειναι οι αποριες μου , ας μου πει καποιος πιο ρομ προτεινει για να το φτιαξω ...
Επισης , να ρωτησω κατι για το Mi3 ....
Κατεβασα τα ρομ απο'δω ... MIUI ROM for Xiaomi Mi3 - MIUI Downloads - MIUI Official Community
Κατεβασα αυτα τα δυο για WCDMA/CDMA .
Ποιο απ'αυτα ειναι το πιο ενταξει ???
Η stable version η developer version ???
Η μηπως να κατεβασω την δικια σας Ελληνικη version και να τη φτιαξω απ'την αρχη ???
Αυτες ειναι οι αποριες μου , ας μου πει καποιος πιο ρομ προτεινει για να το φτιαξω ...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα