Διαφήμιση

xiaomi mi3

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H thanos.k έγραψε:

Απο μπαταρία ρε παιδια οι τελευταιες rom εχουν αισθητα αυξημενη καταναλωση ή μονο εγω το βλέπω αυτο ? Με τα ιδια στατιστικα κατα 90% κρατουσε 2 μερες χαλαρα τωρα στην 1.5 μερα off.. Και παντα στο balance το εχω που και που στο high ...

Ο/H saleakos έγραψε:

το συγκρινω με την δικια μου χρηση και ναι, με την τελευταια ρομ την τρωει καπως πιο γρηγορα την μπαταρια

τι να σας πω ρε παιδιά , έχω την εντύπωση ότι τέτοια ΚΑΛΗ απόδοση της μπαταρία δεν είχαμε ποτέ
      σε 1 ώρα ανοιχτή πάντα η οθόνη (με την φωτεινότητα στην μέση) , με wifi ανοιχτό κατανάλωσε μόνο 8%
      άρα έτσι θα κρατούσε 12,50 ώρες ,
      edit
      Ας το δοκιμάσει και κάποιος άλλος (πάντα η σύγκριση να γίνετε με τις ίδιες ακριβώς συνθήκες και όχι με αίσθηση)

φιλε μου επειδη ειμαι λιγο ψειρας και καταλαβαινω και την παραμικρη διαφορα σε οποιαδηποτε συμπεριφορα του τηλεφωνου οντως τρωει λιγο γρηγοροτερα την μπαταρια, μιλαμε βεβαια για μικρη διαφορα και μπορει να ξαναδιορθωθει :) , η μπαταρια παραμενει κορυφαια παραυτα και ειμαι υπερευχαριστημενος, εδω εφυγα 2ημερο και ξεχασα τον φορτιστη σπιτι, και τελικα ουτε που χρειαστηκε :D το mi3 εχει την καλυτερη αυτονομια που εχω δει ως τωρα και εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου και τα περισσοτερα κινητα ηταν καλα κινητα
    • Πάτησα ΟΤΑ UPDATE κατεβηκε έκανε Restart kai μέτά εβγαλε ένα μήνυμα που λεει
      ROM may flash stock recovery on boot. Fix?
      THIS CAN'T BE UNDONE
      1.No
      2.Yes - Disable recovery flash on System 1
      Tι πατάμε?? (Πάτησα ένα απ τα δύο καταλάθος και δεν έχασα τπτ και όλα οκ αλλα να ξέρουμε :P)
    • Ο/H MartinisKiss έγραψε:

Πάτησα ΟΤΑ UPDATE κατεβηκε κανει Restart kai τωρα εβγαλε ένα μήνυμα που λεει
      THIS CAN'T BE UNDONE
      1.No
      Tι πατάω?? (Πάτησα ένα απ τα δύο καταλάθος και δεν έχασα τπτ αλλα να ξέρουμε :P)

το yes πατας, το αν εχασες θα το δεις μολις μπεις recovery, και δεν εχει cmw αλλα την παλια, αν και δεν νομιζω :)
    • Διαφήμιση
    • cmw τι θα πει?? Meta to restart τοu ΟΤA UPDATER αυτοματα σε recovery δε μπαίνει?? Γτ τοτε το έβγαλε..
      Πρέπει να μπω και σε recovery απο μόνος μου?
      Αν πατήσω Νο τι γινεται δλδ?? Παλι δε χάνω αρχεια κτλ? Ποιες οι διαφορές??

Εμένα έκανε το update τέλειωσε και δεν έχασα κατι αυτό εννοώ.( Android 4.4.4 MIUI -Hellas 3.18.0-4.8.1)

cmw τι θα πει?? Meta to restart τοu ΟΤA UPDATER αυτοματα σε recovery δε μπαίνει?? Γτ τοτε το έβγαλε..
      Πρέπει να μπω και σε recovery απο μόνος μου?
      Αν πατήσω Νο τι γινεται δλδ?? Παλι δε χάνω αρχεια κτλ? Ποιες οι διαφορές??

Εμένα έκανε το update τέλειωσε και δεν έχασα κατι αυτό εννοώ

cmw ειναι το ονομα της recovery, ναι αυτοματα μπαινει, φυσικα μπορεις να μπεις και μονος σου σε recovery, οταν ειναι κλειστο το τηλ με power+ volume up, αν πατησεις no θα γινει αυτο που σου γραφει δηλαδη στο reboot η ρομ θα σου ξαναπερασει την stock recovery αν και δεν νομιζω γιατι λογικα τα παιδια που φτιαχνουν τις ρομ θα εχουν βαλει την cwm παλι, παντως καμια σχεση με το να χασεις αρχεια κλπ, μονο να σου αλλαξει η recovery, και μετα δεν θα ειναι συμβατη με τα ota updates, αυτα :)
    • ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tora33 ().

Πάτησα ΟΤΑ UPDATE κατεβηκε έκανε Restart kai μέτά εβγαλε ένα μήνυμα που λεει
      THIS CAN'T BE UNDONE
      1.No
      Tι πατάμε?? (Πάτησα ένα απ τα δύο καταλάθος και δεν έχασα τπτ και όλα οκ αλλα να ξέρουμε :P)

Αυτό μου το έβγαζε όποτε ήμουν recovery και έκανα restart, την πρώτη φορά που πέρασα ROM με cmw. Στην επόμενη αναβάθμιση που πήγε στο άλλο partition δεν το έβγαλε ποτέ. Εννοείται ότι μιλάω για τις τελευταίες ROM που είναι όλες με cwm. Στην επόμενη πάλι, δηλαδή τώρα, πάλι τα ίδια κάνει. Εγώ και την πρώτη φορά αλλά και τώρα πατάω NO γιατί έχω την εντύπωση ότι θα πάει να βάλει το παλιό recovery. Τι θα γίνει αν πατήσουμε YES?
    • Διαφήμιση
    • [/quote]

φιλε μου επειδη ειμαι λιγο ψειρας και καταλαβαινω και την παραμικρη διαφορα σε οποιαδηποτε συμπεριφορα του τηλεφωνου οντως τρωει λιγο γρηγοροτερα την μπαταρια, μιλαμε βεβαια για μικρη διαφορα και μπορει να ξαναδιορθωθει :) , η μπαταρια παραμενει κορυφαια παραυτα και ειμαι υπερευχαριστημενος, εδω εφυγα 2ημερο και ξεχασα τον φορτιστη σπιτι, και τελικα ουτε που χρειαστηκε :D το mi3 εχει την καλυτερη αυτονομια που εχω δει ως τωρα και εχουν περασει αρκετα κινητα απο τα χερια μου και τα περισσοτερα κινητα ηταν καλα κινητα[/quote]

Αν δεν εχεις Internet κτλ... βγαζει ανετα 4 ημερο... απλα εχω 5gb απο την εταιρια που εργαζομαι και βια βγαζω 2 μερες... απλα με τους ιδιους χρονους τωρα βγαζει 10 ωρες λιγοτερες... το 3g τρωει ποιο γρηγορα την μπαταρια με την ιδια πολυ καλη σταθμη σηματος (-62dBm). Σημερα εβαλα την 4.8.1 multilanguage ... θα το δω πως παει τωρα. Καλα δεν τιθεται θεμα γενικα η συσκευη ειναι μακραν μπροστα απο οποιονδηποτε ανταγωνιστη. Το Mi4 απο λιγους υπολογιμσους που κανω βαση καταναλωσης των chip που φοραει καθως και του νεου εξελιγμενου hw power consumption limiter που εχει... πρεπει να βαραει 20% καλυτερους χρονους...Το κινητο ειναι αψογο δεν τιθεται κανενα θεμα...ΘΕΛΩ ΤΟ MI4 !!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    • Δεν κατάλαβα παλι... cwm τι θα πει συτνομογραφια ειναι? cwm = recovery ??? Γιατι κάπως αλλιως το χρησιμοποιειται νομιζω.
      Και δε καταλαβα ποια η διαφορα του να πατησω Yes ή Νο ??? (Που δε ξερω τι πατησα κιολας :Ρ )

Ο ένας είπε πατάμε Υes o άλλος πατάει πάντα Νο
    • Recovery :
      ClockworkMod =cwm για την συσκευή σου
      και TWRP και Amon Ra για άλλές συσκευές

στα είπα παραπάνω ,

cmw Recovery , πάτα στο παρακάτω

redmi note

όταν είσαι σε cmw Recovery , κάνεις αυτά για εγκατάσταση της rom , πάτα το παρακάτω

[GTV-3.18] H 18η έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Τα διαβασα ηδη και ξερω για το cwm δεν ήξερα οκ κατάλαβα.
      ROM εβαλα ήδη ειδα που χει και διαφορους τροπους κτλ.
      τη διαφορα που είπα δεν μου πε κανεις αν τύχει και βγει το συγκεκριμενο μήνυμα στις επιλογές Yes or No κτλ.
    • Διαφήμιση

Τα διαβασα ηδη και ξερω για το cwm δεν ήξερα οκ κατάλαβα.
      ROM εβαλα ήδη ειδα που χει και διαφορους τροπους κτλ.
      τη διαφορα που είπα δεν μου πε κανεις αν τύχει και βγει το συγκεκριμενο μήνυμα στις επιλογές Yes or No κτλ.

ότι σε ρωτάει θα λες ναι
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )