xiaomi mi3
-
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
-
-
Οπως και να χει φιλοι μου,χαιρομαι που ειμαι ξανα μαζι σας....!!
-
Σημερα ειχα την εξης δυσαρεστη εκπληξη.
Χτυπα το ξυπνητηρι και το κλεινω. Οταν ξυπνω μετα απο ωρες το κινητο ειναι σε recovery mode. Δεν μπαινει σε περιβαλλον miui, αλλα κολλαει στο logo. Με τα πολλα το παιρνω αποφαση και κανω fastboot install με διατηρηση storage. Τα backup σωζονται, αν και παλια δυστυχως, αλλα δεν επανερχονται πληρως και το κινητο συνεχιζει να κολλαει, εφαρμογες να κρασαρουν κλπ. Ξανακανω πληρες fastboot και στρωνει επιτελους αλλα αναγκαζομαι να στησω ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο την αρχη. Το system 2 κολλουσε και αυτο και ειχε μια ασχετη rom. Το μονο που ειχα αλλαξει τελευταια ηταν να σβησω καποιες μαμισιες εφαρμογες και να βαλω tweaked εφαρμογη για mi band, αλλα και παλι ειχαν περασει μερες και δεν ειχε εμφανιστει τιποτα
Εφαγα τη μιση μερα για το τιποτα σημερα αλλα το εσωσα. Πολυ ταλαιπωρια και εχω ξενερωσει απειρα. -
Εκπληξη 1,000,523. Κοιταω ετσι απο ρουτινα την καταναλωση μπαταριας τις προαλλες γιατι μου φαινοταν οτι δεν εβγαζε τη μερα. Και βλεπω οτι το gps ετρωγε πανω απο τη μιση ειτε μεσω των χαρτων ειτε μεσω του google app. Το κορυφαιο ειναι οτι το gps ηταν κλειστο! Οσο το κινητο ηταν ανοιχτο τοση ηταν και η χρηση του gps.
Δεν εστρωνε με τιποτα ουτε εγκατασταση επανεγκατασταση εφαρμογων, ουτε αλλαγη στις ρυθμισεις τοποθεσιας, παρα μονο οταν απενεργοποιουσα τις καρτες now. Το θεμα ειναι οτι πιο παλια με τις καρτες ενεργες δε μου το ειχε ξανακανει. Και τις καρτες τις θελω, Δε θελω να 'μαι ποναει κεφαλι κοψει κεφαλι, απλα να λειτουργουν σωστα.
Για του λογου το αληθες scrennshots: -
Νέα stable εδώ ποτε; Μπας και λυθεί κανένα πρόβλημα.
-
Εγω με την 4.2.0 που εβαλα για πρωτη φορα σε stable εκδοση ειμαι μια χαρα χωρις κανενα προβλημα! Αυτο με την καταναλωση μπαταριας ηταν περιεργο αλλα νομιζω οτι ο υπαιτιος ηταν τα google services και απλα ησουν ατυχος. Για δες μηπως υπαρχει κανενα update ή ακομα κανε καταργηση του update και ξανακανε τα updates στο google services!!
-
Σοβαρότατο bug παραμένει σε mi3 και με τη νέα stable 5.1. Το gps καταναλωνει τη μιση και πλεον μπαταρία ενω είναι κλειστό. Η κατανάλωση εμφανιζοταν στην αρχή μέσω του google app και τώρα που το απενεργοποίησα μέσω των χαρτών. Με επανεκιννηση σταματά η κατανάλωση αλλά μόλις κάνω πλοηγηση στους χάρτες και κλείσω την εφαρμογή το app του google maps σύνεχίζει να είναι πρωτο στην κατανάλωση με το gps να φαίνεται συνεχώς ενεργό ενω είναι κλειστό.
-
Ο/H astan1990 έγραψε:
αλλά μόλις κάνω πλοηγηση στους χάρτες και κλείσω την εφαρμογή το app του google maps σύνεχίζει να είναι πρωτο
Όταν βγαίνεις από την εφαρμογή την "σκοτώνεις" κιόλας ή την αφηνεις να τρέχει στο background? -
Τη σκοτώνω. Με το Φιξ δε λύθηκε το πρόβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα