Ευχαριστώ πολύ.. Στο MiCloud εννοείς? Έχω κάνει λογαριασμό και όλα συγχρονιζονται εκεί αλλά δεν υπάρχουν updates.. Και μόνος μου που ψάχνω δλδ μου λέει ότι έχω την τελευταία miui..
xiaomi mi3
-
-
Κοίτα, επειδή έχεις την STABLE ROM , προφανώς έχεις την JXDCNAL4.0 η οποία είναι και η τελευταία επίσημη.
Οι Developer ROMs είναι αυτές που κάθε εβδομάδα έχουν αναβάθμιση.
Μπορείς βέβαια οποιαδήποτε στιγμή να περάσεις την αντίστοιχη Developer από το miuiandroid.com έτσι ώστε να έχεις και Ελληνικά. -
Ναι... Μόλις πήρα χαμπάρι τι γίνετε με τις rom, θα έχω κάποιο θέμα με τις developer? Για να καταλάβω καλύτερα δλδ, οι developer rom εξελίσσονται και κάποια στιγμή γίνονται stable? Η είναι εντελώς ανεξάρτητες? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για της οδηγίες σου...
-
Δεν έχεις κανένα απολύτως θέμα με τις STABLE.
Oι STABLE αναβαθμίζονται και αυτές με ποιό αργούς ρυθμούς (Συνήθως κάθε 2-3 μήνες).
Μόλις το κρίνουν απαραίτητο και φτάσουν στο σημείο κάποιας version από τις Developer, τις θεωρούν ως STABLE (Σταθερή και χωρίς BUG). -
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου...
-
Το πηρα τελικα και εγω το δικο μου Xiaomi MI-3 απο Spemall με DHL και ολα πηγαν ρολοι. Το ειχα στα χερια μου σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Τωρα ομως θελω καποια βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να βαλω τα ελληνικα και να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες και να βαλω το google play. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω -
Φιλε το 16αρι πηρες;αν ναι,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη ;;;
-
Ο/H drillerkiller έγραψε:
Φιλε το 16αρι πηρες;αν ναι,η 16αρα η εκδοση ποσα γιγα αφηνει ελευθερα στο χρηστη ;;;
Το 16αρι πηρα. Ετσι οπως το εχω τωρα με την κινεζο/αγγλικη εκδοση (δεν ξερω αμα θα εχει καμια αλλη διαφορα με την multilanguage)
αφηνει χωρο 12,37 GB -
Ευχαριστω πολυ!!καλοριζικο ευχομαι φιλε μου...!!
-
Ο/H telspan έγραψε:
Το πηρα τελικα και εγω το δικο μου Xiaomi MI-3 απο Spemall με DHL και ολα πηγαν ρολοι. Το ειχα στα χερια μου σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα. Τωρα ομως θελω καποια βοηθεια σε καποια πραγματα. Θελω να βαλω τα ελληνικα και να σβησω τις κινεζικες εφαρμογες και να βαλω το google play. Καθε βοηθεια καλοδεχουμενη.
Ευχαριστω
Κανεις ρε παιδια? Καπου εψαξα και λεει να βαλω την ρομ σε SD card.. -
Τις εφαρμογές απλά τις διαγραφεις, Το Google play το κατεβάζεις από το xiaomi market αλλά ελληνικά δεν έχω ασχοληθεί να βάλω γιατί το έχω αγγλικά φίλε μου..
-
Τελικα ολα καλα. Περασα τα ελληνικα περασα και play store. Ημουν τελειως γκαβακας και δεν ειχα δει οτι στο ακριβως προηγουμενο θεμα ειχαν ασχοληθει ακριβως με αυτο..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα