ανοιγει και μολησ το κανει μου γραφει δυστηχως η διαδικασια com.androind.phone εχει σταματησει..κολαει εκει μετα σβηνει μονο του και ξανα το ιδιο πραγμα τι κανω τωρα?
xiaomi mi3
-
-
Δεν σου εμφανίζει αυτό το μενού όταν επιλέγεις τo Reboot ?
Αν δεν είναι λειτουργικό το τηλέφωνο δοκίμασε να κάνεις Wipe & Reset από το Recovery.
Θα πρέπει όμως να σετάρεις την συσκευή σου από την αρχή καθώς θα διαγραφούν όλα. -
μου βγαζει τελικα κανονικα αλλα και το σιστεμ 1 δεν ανοιγει το τηλεφωνο μενει στο λογοτιπο της μουι
-
Κάνε Wipe & Reset και δοκίμασε να εγκαταστήσεις το MiPhone που θα σου περάσει και οδηγούς (drivers) => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…0030-MiPhone20141107-exe/
-
οκ ευχαρηστω θα το δοκημασω
-
τσιφος τιποτα εκανα wipe reset αλλα παλη δεν ανοιγη μενει με το λογοτιπο οσο για το mi phone το κατεβασα κανονικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τιποτα ειναι στα κινεζικα....παρακαλω καποιος να βοηθησει εχω μεινη χωρης τηλεφωνο.....
-
Θα κατεβάσεις την FastBoot ROM για την συσκευή σου και θα ακολουθήσεις τον οδηγό από εδώ => en.miui.com/a-234.html
-
τελικα καταφερα και το ανοιξα και εχει μια stable απο τον γεναρη τωρα πως εγηνε??ουτε εγω ξερω ειλικρινα τελειως στην τυχη!!!!!!ευχαρηστω για την βοηθεια
-
Να ξέρεις πως για να πας από Stable σε Developer και το αντίστροφο, αλλά και από MIUI V5 σε Miui V6 θα πρέπει να γίνει πρώτα Full Wipe / Factory Reset-Defaults πριν περάσεις την ROM.
-
Φοράω στο κινητό μου mat screen protector, αλλά μειώνει την ευκρίνεια της οθόνης! Σκέφτομαι να τη βγάλω τελείως μια και έχω gorilla glass! Τι λέτε? Υπάρχει φόβος γρατζουνιων?
-
Εγώ στο mi3 του έχω απ' όταν του αγόρασα nilkin 9+. Πρόβλημα δεν έχω δει, ενώ μετά 1 χρονο και, οι γωνίες του έχουν ραγίσει από τις πτώσεις. Γνωμη μου είναι να μην την βγάλεις.Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Είδα βιντεακια με τύπους να χαραζουν την οθόνη με μαχαίρι και να μην παθαίνει τίποτα! Οπότε μετά από ένα χρόνο πήρα απόφαση να βγάλω την mat ζελατίνα! Πραγματικά απίστευτη διαφορά στα χρώματα, Στη φωτεινότητα και στην ευκρίνεια!
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην barcelonistas1899 ().
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα