Twrp Recovery είναι Recovery και όχι εφαρμογήΟ/H MartinisKiss έγραψε:
Βασικά και τα 2 που ρωτάς δεν σε απασχολούν αφού δεν θα κάνεις κάτι γι`αυτά
Όταν έρθει ώρα και βρεις πρόβλημα θα σου πούμε και τι να κάνεις

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούTwrp Recovery είναι Recovery και όχι εφαρμογήΟ/H MartinisKiss έγραψε:
Καλημέρα δεν έχει Ελληνικά σαν γλώσσα αλλά ούτε υπάρχει η χώρα σαν τοποθεσία. Τώρα αν θέλεις Ελληνικά πρέπει να πας σε GTV (είναι η Ελληνική Rom) την κατεβάζεις από εδώ xiaomi-miui.gr/community/wsif/…E%AD%CF%82-MIUI-ROMS-GTV/Ο/H MartinisKiss έγραψε:
Μάλιστα κατάλαβα. Ναι Kit Kat εχω!
Άρα για αρχη περνάω την 5.12.17 μετά την τελευταία ROM MIUI ROM for Xiaomi Mi 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την Developer Global.(τα έκανα κι κιόλας και έχω marshmallow).
(Ελληνικα έχει αυτή ή όχι ? )
Τα παρακάτω πρέπει να τα κάνω που λέει:
Τώρα έχετε TWRP Recovery αλλά δεν δουλεύει το ROOT (είναι ανενεργό από την Xiaomi).
Να σημειώσουμε πως όλες οι ROM του Mi-3 & Mi-4 είναι Pre-Rooted, αλλά αν για κάποιο λόγο δεν σας έχει εγκατασταθεί, κάνετε τα παρακάτω.
ΤWRP Recovery είναι εφαρμογή? Δεν δουλέυει το Root αλλα ειναι Pre-Rooted?
Το 6 είναι το έτος, το 3 ή 4 είναι ο μήνας και το 31 ή 14 είναι η μέρα έκδοσης της rom αυτή η ονομασία για dev αν δεν κάνω λάθος.Ο/H MartinisKiss έγραψε:
Στο link που εδωσες για τις ελληνικές ROM έχει μια Stable V7.2.11.0 και μια 6.4.14. (Αυτή είναι η developer άρα βάζω αυτή?) που δε λέει κάτι..
Δεν θεωρείται downgrade αυτό?( Επειδη έχω 6.3.31 και βάζω ελληνική ROM η οποία πατάει στο ???? )
xiaomi-miui.gr/community/wsif/…ry/371-Xiaomi-Mi-3-Canro/
Οι ελληνικές Developer ROM αλλάζουν αντιστοιχα κάθε βδομαδα (η κάθε πότε δε ξέρω) και απλά αναβαθμίζουμε με ton updater όταν θέλουμε χωρίς να χάσουμε Data? ( εφόσον πάμε σε επόμενη έκδοση)
( Ρωτάω για μετέπειτα )
1) OXI, απλά κατεβάζεις την νέα ROM - την βάζεις στην συσκευή σου - και κάνεις Flash από την εφαρμογή αναβάθμιση της MIUI.Ο/H MartinisKiss έγραψε: