Διαφήμιση

xiaomi mi3

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H pasxalis έγραψε:

Δεν μπορεί Κάποιος Να σκαλιξει τον ήχο στην rom που περνάμε? Να γίνει custom δηλαδή. Πιο script είναι, αν είναι να το αλλάξουμε.

Μπορω να βαλω περισσοτερα volume steps και να γινει λιγο καλυτερος ο ηχος , αλλα για να γινει δυνατοτερος πρεπει να φτιαξει το libaudiopolicy.so η το libaudio.so , η Miui για το Mi3.
      Μετα μπορεις να δοκιμασεις καποιες εφαρμογες που και καλα δυναμωνουν τον ηχο αλλα προσωπικα δεν τις χρησιμοποιω.
      Τετοιες αλλαγες μπορεις να κανεις και με τα , wsm και mi tools.

Στάλθηκε από το ZTE Blade V μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν εχω βρει τιποτα ιδιαιτερο στο wsm/mi tools να πειραξω
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • Απ: xiaomi mi3

Ο/H papakitou έγραψε:

Εχει πολλα να πειραξεις στο wsm/mi tools , και τα πιο βασικα για μενα , ειναι οτι βαζεις 160 χαρακτηρες στα sms και επιλογη για reboot στο recovery με το power menu.
      Νομιζω εχει και για τα volume steps , αλλα και αν δεν εχει μπορω να το φτιαξω.
      Oι ηχοι των ειδοποιησεων ομως για να δυναμωσουν αισθητα πρεπει να κανει κατι σε καποια απο τις αναβαθμισεις της η xiaomi , για να βαλεις κανα μπασο δυνατοτερο σε τραγουδια κατι μπορει να γινει με αρκετες μοντες και εφαρμογες ηχου , αλλα οι ηχοι των ειδοποιησεων θελουν φτιαξιμο απο την εταιρια.

• Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H papakitou έγραψε:

Εχει πολλα να πειραξεις στο wsm/mi tools , και τα πιο βασικα για μενα , ειναι οτι βαζεις 160 χαρακτηρες στα sms και επιλογη για reboot στο recovery με το power menu.
      Oι ηχοι των ειδοποιησεων ομως για να δυναμωσουν αισθητα πρεπει να κανει κατι σε καποια απο τις αναβαθμισεις της η xiaomi , για να βαλεις κανα μπασο δυνατοτερο σε τραγουδια κατι μπορει να γινει με αρκετες μοντες και εφαρμογες ηχου , αλλα οι ηχοι των ειδοποιησεων θελουν φτιαξιμο απο την εταιρια.

Παρεξηγηση
      Μια χαρα τροποποιησεις εχουν τα wsm κλπ
      Εννοουσα για την δυναμη των ειδοποιησεων
      Xiaomi mi3
      Oneplus 3
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H papakitou έγραψε:

Για τους 160 χαρακτήρες με ενδιαφέρει και μένα. Για δώσε λίγο λεπτομερώς την διαδικασία. Τι είναι το wsm tools?
      red rice, mi3, mi4c, redmi note4, mi max2, redmi note 5 and continue....

Googlare το ... wsm tools και mi tools .
      Τα κατεβαζεις , κανεις εγκατασταση τις δυο εφαρμογες.
      Ανοιγεις το wsm tools , ενεργοποιεις τα modules , κατεβαζεις το Xposed framework και το κανεις εγκατασταση , κανεις reboot τη συσκευη.
      Ανοιγεις το mi tools , πας στις εφαρμογες , στο messaging επιλεγεις "strip all unicode characters" , κανεις ενα reboot και εχεις 160 χαρακτηρες.

Εγω χρησιμοποιω το wsm 2.3.5 version , και mi tools 1.9.2 stable version.

Screenshots

Images
      • uploadfromtaptalk1405181857620.jpg

36,92 kB, 360×600, viewed 81 times
      • uploadfromtaptalk1405181884855.jpg

36,51 kB, 360×600, viewed 78 times

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην gkalen ().

• Εμένα δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες έκανα αυτά πουμου είπες αλλά τίποτα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες δουλεύει σε 160 και σε αριθμούς τα άλλα πχ αλλαγή στην μπάρα το χρώμα δούλεψαν κανονικα

Ο/H geotok έγραψε:

Εμένα δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες έκανα αυτά πουμου είπες αλλά τίποτα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες δουλεύει σε 160 και σε αριθμούς τα άλλα πχ αλλαγή στην μπάρα το χρώμα δούλεψαν κανονικα

Σ'εμενα δουλευει τζαμι , οπως βλεπεις , αλλα δεν εχω xiaomi.
      Ισως καποιος με xiaomi σε βοηθησει καλυτερα.

• Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω μήπως με κάποια νέα Ρομ δουλέψει ελπίζω με την νέα 15 ...Να δούμε πότε θα την ανεβάσουν τα παιδιά που στερούν τον ελεύθερό τους χρόνο για όλους εμάς....
    • Ο/H gkalen έγραψε:

Ο/H geotok έγραψε:

Εμένα δεν δουλεύει με ελληνικούς χαρακτήρες έκανα αυτά πουμου είπες αλλά τίποτα μόνο με λατινικούς χαρακτήρες δουλεύει σε 160 και σε αριθμούς τα άλλα πχ αλλαγή στην μπάρα το χρώμα δούλεψαν κανονικα

Σ'εμενα δουλευει τζαμι , οπως βλεπεις , αλλα δεν εχω xiaomi.
      Ισως καποιος με xiaomi σε βοηθησει καλυτερα.

Ο/H geotok έγραψε:

Δεν ξέρω μήπως με κάποια νέα Ρομ δουλέψει ελπίζω με την νέα 15 ...Να δούμε πότε θα την ανεβάσουν τα παιδιά που στερούν τον ελεύθερό τους χρόνο για όλους εμάς....

και εγω προσπαθησα με Xposed framework και με μmi-tools αλλα τιποτα και αποφασισα επιστρoφη στο hancentsms που τελικα ειναι οτι καλυτερο!!
      Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν, αλλά μπορείς να καταστρέψεις το παρόν με το να στενοχωριέσαι για το μέλλον.
    • Περασα την τελευταια kitkat 4.7.11 κατευθειαν πανω στην JB που ειχα ...και εχω να πω οτι ολα ειναι ΟΚ... σταθεροτατη !
      Ποσο πολυ θα ηθελα να μπορουσαμε να πειραξουμε τα ms που κανει fade τα γραφικα...ηθελα να ειναι λιγακι ποιο σβελτα... καπως σαν του nexus !
    • Έχω το xiaomi mi3! Είναι το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, αλλά μετά από 2.5-3 ώρες στο Facebook ή μπαταρία πέφτει στο μισό! Είναι φυσιολογικό? Περίμενα να βγάζει μέρα με δυνατή χρήση.... Όχι ένα τρίωρο και αμέσως στο 50%.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H barcelonistas1899 έγραψε:

Έχω το xiaomi mi3! Είναι το πρώτο μου smartphone οπότε δεν έχω και μέτρο σύγκρισης, αλλά μετά από 2.5-3 ώρες στο Facebook ή μπαταρία πέφτει στο μισό! Είναι φυσιολογικό? Περίμενα να βγάζει μέρα με δυνατή χρήση.... Όχι ένα τρίωρο και αμέσως στο 50%.

θα το δοκιμάσω και θα σου πω αύριο , το φορτίζω....
      βάλε εάν θέλεις στο προφίλ σου το κινητό , νομίζω παλιά το είχες
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )