Διαφήμιση

xiaomi mi3

• Ο/H skoulikios13 έγραψε:

γεια σας παιδια. θελω να παραγγειλω κατι θηκες και ακουστικα για το μι3 και ειδα τυχαια το xiaomishop το europe warehouse ομως. δεν ισχυει οτι δεν εχει μεταφορικα? γιατι συνολικα η παραγγελια κανει 25 ευρω και τα μεταφορικα μου τα βγαζει +21 ευρω. ενω απο κινα τα μεταφορικα μου τα βγαζει 6 ευρω. τι γινεται?

Παρήγγειλε ότι θέλεις απο Κίνα με 0 κόστος (απλό ταχυδρομείο), εάν δεν το βιάζεσαι... Το europe warehouse πουλάει "ταχύτητα" παράδοσης (που όντως ισχύει) και γι'αυτό έχει πανάκριβα μεταφορικά...

ρε φοβαμαι μη δε τα στειλουν με απλο ταχυδρομειο. πιο πολυ για τα πιστονια σκαω εγω. τα θελω εδω το πολυ σε 15 μερες

Αν τα θέλεις σε 15 ημέρες εδώ... κάνε τα κουμάντα σου! Άργησε φίλε μου και πρέπει να πληρώσεις! :D
      Εμένα έκαναν περίπου 20-22 μέρες να έρθουν, αλλά δεν τα βιαζόμουν και έτσι δεν πλήρωσα τίποτα για μεταφορικά...
    • Διαφήμιση

γεια σας παιδια. θελω να παραγγειλω κατι θηκες και ακουστικα για το μι3 και ειδα τυχαια το xiaomishop το europe warehouse ομως. δεν ισχυει οτι δεν εχει μεταφορικα? γιατι συνολικα η παραγγελια κανει 25 ευρω και τα μεταφορικα μου τα βγαζει +21 ευρω. ενω απο κινα τα μεταφορικα μου τα βγαζει 6 ευρω. τι γινεται?

Λόγω ευρωπαϊκής αποθήκης έχουν εκτελωνιστει οποτε δεν φοβάσαι χρέωση απο τελωνείο.Ασε που θα σου έρθουν σε 2-5 μέρες ημερολογιακες έεεε.Γι αυτό έχουν τσιμπημενα μεταφορικα.
      Mi10T Pro 8-256GB Cosmic Black :D
    • Ο/H dkmtb έγραψε:

Ο/H dkmtb έγραψε:

Χθες παρηγγειλα κ γω ενα Xiaomi Mi3 16gb -ερχομενος απο Jiayu G5- απο το To2c και περιμενω με αγωνια..επειδη δε κατεχω κ πολλα απο τις μετατροπες που θα χρειαστουν με την ελληνικη ρομ κτλ θα σας χρειαστω λιγακι...

αυτο με την αναβαθμιση σε Miui v6 ελπιζω να ειναι κατι που θα γινει αυτοματα μονο του οταν ερθει η ωρα!

ειπα στους κινεζους να ξεριζωναν ο,τι κινεζικο απο το τηλεφωνο, αλλα απαντησαν οτι δε γινεται κ οτι μπορει να προκληθει προβλημα.. ισχυει αυτο?μηπως επειδη δε πληρωσα για ρουτ συμβαινει? μηπως οταν βαλω την ελληνικη ρομ θα μπορω ευκολα να της βγαλω??

'' ...but we can't delete the Chinese apps sorry,because if we delete it by mistake it may cause the system crash,the Chinese apps will not affect you use the phone...''

καλησπερα σε ολους!! επανερχομαι στο θεματακι μου καθως αυριο παραλαμβανω αν μετεφρασα καλα το tracking των ελτα..

ειδα βγηκε miui v6 και δε συμμαζευεται.. παρ'αυτα πιστευω θα με παραπεμψετε σε κατι καλο κ σιγουρο κ ας ειναι λιγο παλιοτερο, για κανα μηνα μεχρι να τελειοποιηθει το νεο...

και επειδη δε ξερω ουτε wipe ουτε flash ουτε τιποτα, θα ζητησω την ανοχη της ομαδας αυριο αν το κανουμε λιγακι chat, για να μπορεσω να setαρω το τηλεφωνακι η κουλη...

Καλημερα σε ολους παιδια, πριν λιγο παρελαβα κ εχω μεινει κατενθουσιασμενη με την εμφανιση κ τη ποιοτητα του τηλεφωνου, που αδικειται λιγο στις φωτο..

στο δια ταυτα τωρα!! το εχω εμπρος μου σβηστο... για παμε σε απλα ελληνικα βημα βημα -σα να μιλατε σε μωρο- τι πρεπει να κανω για να εγκαταστησω την τελευταια καλη κ δοκιμασμενη ελληνικη ρομ!!!

ξερουμε κανενα κωδικο για καμια εκπτωσουλα? θα τα παρω με singapoure post απο merrimobiles εν τελει

Οι κωδικοί είναι αυτοί που δημοσιεύονται στις διαφημίσεις του forum (κωδικός "Μι3" κ.λ.π.), αλλά νομίζω ότι η παραγγελία πρέπει να είναι "κάμποσο" (+50€???) για να σου κάνουν έκπτωση. Πάντως προχθές παρήγγειλα Pistons απο το Merimobiles και έβαζα το κωδικό έκπτωσης και μου έλεγε το σύστημα (η φόρμα που έχουν εκεί) ότι δεν δικαιούμαι έκπτωσης... Πάντως έχει μια λογική αυτό... Άν απο τα 20$ μου αφαιρούσαν τα 7$ που ήταν το κουπόνι, τότε...χαιρετίσματα! Θα έμπαιναν και μέσα...
    • Διαφήμιση
    • ok, κατεβασα την 3.13, την μετονομασα σε update (και με zip και χωρις..) , μπηκα στο recovery, εκανα wipe τα δυο πρωτα, και οταν πηγαινα για reboot to system one, δε μου εβρισκε το update... καμια ιδεα???

που ειναι το root directory της sd card που πρεπει να βαλω τη rom? συμπιεσμενη οπως τη κατεβασα πρεπει να τη βαλω?
    • Θα βάλεις το update.zip χύμα στην "εσωτερική SD" - σε κανέναν φάκελο.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • δυστυχως και ενω ολα φαινονταν να πηγαινουν καλα αυτη τη φορα, στο τελος μου εβγαλε το εξης..

install update.zip failed! update.zip signature verification failed
    • ευχαριστω πολυ για τη προθυμια κ τη βοηθεια! την περασα κομπλε την 3.13 με τον αλλο τροπο τελικα βοηθουμενος απο ξενα βιδεος του youtube..πολυ καλη φαινεται, να πληκτρολογησω δε βλεπω τροπο μονο, αν ξερετε κατι.. κριμα που μολις τη συνηθισω θα εχουμε αλλαγες στην 6.. αλλα αφου θα'ναι για καλο, χαλαλι!!!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H dkmtb έγραψε:

install update.zip failed! update.zip signature verification failed

την rom ίσως την μετονόμασες σε update.zip και έγινε update.zip.zip , έπρεπε να την μετονομάσεις σε update (και θα φαινόταν update.zip)
      μόνο έτσι την βλέπει
      όλοι έτσι την περάσαμε
      με περισσότερα λόγια
      otg

Ο/H dkmtb έγραψε:

ευχαριστω πολυ για τη προθυμια κ τη βοηθεια! την περασα κομπλε την 3.13 με τον αλλο τροπο τελικα βοηθουμενος απο ξενα βιδεος του youtube..πολυ καλη φαινεται, να πληκτρολογησω δε βλεπω τροπο μονο, αν ξερετε κατι.. κριμα που μολις τη συνηθισω θα εχουμε αλλαγες στην 6.. αλλα αφου θα'ναι για καλο, χαλαλι!!!

από ρυθμίσεις , στις γλώσσες , διάλεξε πληκτρολόγιο
      ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 3 φοράs, τελευταία από τον/ην tora33 ().