Και εγω ειμαι miui fan, απλα ειχα μεχρι τωρα cm, για το xposed..Ο/H maddoctor έγραψε:
Μάλλον όλοι είναι miui fan....
Xiaomi mi3
Oneplus 3
Oneplus 3
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαι εγω ειμαι miui fan, απλα ειχα μεχρι τωρα cm, για το xposed..Ο/H maddoctor έγραψε:
Μάλλον όλοι είναι miui fan....
Ο/H spideman3 έγραψε:
Από εμπειρία που είχα την CM13 σαν την Miui rom δεν έχει. Αν βάλεις Miui 7 την τελευταία μπορείς.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
Δυστυχώς δεν αξίζει φίλε μου να το φτιάξεις. Σταματάει η υποστήριξη της συσκευής από πλευράς xiaomi. Αυτή την Παρασκευή η τελευταία beta rom. Θα δώσουν δυο stable πιθανόν και τέλος. Αν κάποιος θέλει να συνεχίσει με beta θα πρέπει να κατεβάζει την rom για Mi4 αλλά ίσως να έχει προβλήματα.Ο/H nivaz έγραψε:
Καλησπέρα! Δυστυχώς σήμερα μου έπεσε για πολλοστή φορά το κινητό από τα χέρια αλλά μάλλον ήταν και η φαρμακερή...Ράγισε η οθόνη και δεν μπορώ να το δουλέψω το κινητό.Έχει αλλάξει κανείς οθόνη τελευταία ή να έχει αλλάξει γενικά?Έχει να μου προτείνει κάποιος από που να αγοράσω μια οθόνη?
Έντάξει δεν έχω θέμα!Μπορώ να κάνω υπομονή 2-3 εβδομάδες μέχρι να μου έρθει...Από Ελλάδα δεν νομίζω γιατί δεν συμφέρει, από μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα η τιμή ήταν 3πλασια-4πλασια. Απλά θα ήθελα να πάρω original lcd + digiter + frame για αυτό ρωτάω μήπως έχει πάρει κανείς και μου δώσει τα φώτα του...Σε ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον σου!Ο/H spideman3 έγραψε:
Πρέπει να το δεις μόνο από Ελλάδα αν το θέλεις γρήγορα αγορά οθόνης.
Τόσο κανει!Ο/H spideman3 έγραψε:
Μπα παραπάνω κάνει από έξω. Μας τυραννάει το τελωνείο εκτός και αν βρεις από banggood οθόνη.