καλησπερα στην ομαδα; mi band 4 αγορασμενο μολις στις 10/09 πρωι international version απο banggood. Μου ηρθε με 40% μπαταρια. με το που το εκανα pair στο mifit και πηρε 2 update, η μπαταρια κατεβηκε αυτοματως στο 38. απο τη μερα που το αγορασα μεχρι τις 11/09 το βραδυ η μπαταρια εφτασε στο 17%. η αληθεια ειναι οτι σσαν καινουριο για μενα gadget το χειριστικα αρκετα ειδικα τωρα στην αρχη. και οταν λεω το χειριστικα εννοω οτι ηταν ολη μερα συνδεδεμενο στο bluetooth με ειδοποιησεις (περιπου 15 ειδοποιησεις ημερησιως), η φωτεινοτητα στα 4/5, υστερα την πρωτη μερα το ειχα βαλει να μετραει ανα μισαωρο τους καρδιακους παλμους (συνολικα τους μετρησε για 12 ωρες ανα μισαωρο) και δοκιμαζα διαφορα watchfaces τοσο απο το mifit οσο και απο εφαρμογη στο playstore (τα watchfaces δεν αναβαν ολη την οθονη ηταν κατα κυριο λογο σκουροχρωμα) καθως και διαφορες δονησεις (τις custom δονησεις που σε αφηνει να φτιαξεις). επισης οσο ναναι το αναβα αρκετες φορες μεσα στη μερα.
παρατηρησα εν ολιγης μειωση κατα 20 ολοκληρα % σε μιαμιση μερα (36 ωρες)
επειδη αυτο το γεγονος (οσο και να χειριστικα τη συσκευη) με ανησυχησε βρηκα απαντηση στην γρηγορη αυτη πτωση σε διαφορα forums. σε ενα απο τα πολλα που ειδα ενας δοκιμασε να κανει factory reset το band και αμεσως το δοκιμασα...
12/09 απο το πρωι μεχρι το απογευμα που ημουν σχολειο (και ειχα το band απλως συνδεδεμενο στο bluetooth με ειδοποιησεις (περιπου 4-5 ολο το πρωι)) και η μπαταρια ηταν κολλημενη στο 17%. χαρηκα εγω οτι δουλεψε ο τροπος αυτος (γιατι αρχικα ειχε και θεμα να αναγνωρισει μερικα watchfaces απο τριτη εφαρμογη, κατι που υπεθεσα οτι ηταν λογω bug εφαρμογης και λυθηκε αμεσως μετα το factory reset). μολις γυρισα σπιτι και απλως "επαιξα" λιγακι με κανα δυο watchfaces και μολις χτυπησαν παραπανω ειδοποησεις η μπαταρια επεσε απο το 17% στο 8% σε 4 ωρες. σε ολο αυτο το διαστημα ηταν εννοειται συνδεδεμενο στο bluetooth
η ερωτηση μου ειναι λοιπον η εξης.
οι 20 μερες που ισχυριζεται η xiaomi για τι standards εννοει; τις ελαχιστες δυνατες ρυθμισεις και την χαμηλοτερη δυνατη χρηση; γιατι ή η μπαταρια μου ειναι ελλατωματικη ή εγώ ο αούγκανος
ενθουσιαστηκα αρκετα με το gadget.
ευχαριστω για καθε απαντηση
ΥΓ. τωρα το φορτιζω και βλεπουμε
παρατηρησα εν ολιγης μειωση κατα 20 ολοκληρα % σε μιαμιση μερα (36 ωρες)
επειδη αυτο το γεγονος (οσο και να χειριστικα τη συσκευη) με ανησυχησε βρηκα απαντηση στην γρηγορη αυτη πτωση σε διαφορα forums. σε ενα απο τα πολλα που ειδα ενας δοκιμασε να κανει factory reset το band και αμεσως το δοκιμασα...
12/09 απο το πρωι μεχρι το απογευμα που ημουν σχολειο (και ειχα το band απλως συνδεδεμενο στο bluetooth με ειδοποιησεις (περιπου 4-5 ολο το πρωι)) και η μπαταρια ηταν κολλημενη στο 17%. χαρηκα εγω οτι δουλεψε ο τροπος αυτος (γιατι αρχικα ειχε και θεμα να αναγνωρισει μερικα watchfaces απο τριτη εφαρμογη, κατι που υπεθεσα οτι ηταν λογω bug εφαρμογης και λυθηκε αμεσως μετα το factory reset). μολις γυρισα σπιτι και απλως "επαιξα" λιγακι με κανα δυο watchfaces και μολις χτυπησαν παραπανω ειδοποησεις η μπαταρια επεσε απο το 17% στο 8% σε 4 ωρες. σε ολο αυτο το διαστημα ηταν εννοειται συνδεδεμενο στο bluetooth
η ερωτηση μου ειναι λοιπον η εξης.
οι 20 μερες που ισχυριζεται η xiaomi για τι standards εννοει; τις ελαχιστες δυνατες ρυθμισεις και την χαμηλοτερη δυνατη χρηση; γιατι ή η μπαταρια μου ειναι ελλατωματικη ή εγώ ο αούγκανος

ευχαριστω για καθε απαντηση
ΥΓ. τωρα το φορτιζω και βλεπουμε