Διευκρινηση μοντελου Redmi Note 4
-
-
-
-
-
Για το Global Edition θα ψάξεις. Το 4x είναι η Κινεζική έκδοση. Δεν γνωρίζω αν έχουν διαφορές στην πλάτη. Θεωρώ δεν έχουν, αλλά καλύτερα να μας βοηθήσει σε αυτό όταν μπορέσει ο @geoanto555
-
Εχω καραμπερδευτει με το θεμα, βρηκα και αυτη την εικονα που ενω ξεκαθαριζει καποια θεματα με μπερδευει σε αλλα.Απο οτι φαινεται διαφορα υπαρχει στη θεση της θυρας υπερυθρων και (απο σχολιο στο youtube) στο κατω μερος το ενα εχει βιδες το αλλο οχι.Ακομα δεν εχω καταλαβει αν αυτες οι διαφορες εξαρτωνται απο τον επεξεργαστη η απο global/chinese version.Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Για το Global Edition θα ψάξεις. Το 4x είναι η Κινεζική έκδοση. Δεν γνωρίζω αν έχουν διαφορές στην πλάτη. Θεωρώ δεν έχουν, αλλά καλύτερα να μας βοηθήσει σε αυτό όταν μπορέσει ο @geoanto555
Θα μου πειτε γιατι δε βλεπεις που ειναι η θεση των υπερυθρων στο δικο σου και παρε το αντιστοιχο καπακι.Δε φαινεται στις φωτο το πανω μερος οποτε πρεπει να εμπιστευτω τις ονομασιες. -
Αυτό στη δεξιά φωτό έχεις. Με Snapdragon επεξεργαστή.
-
Με snapdragon ειναι σιγουρα αυτο το ηξερα απο πριν, το θεμα ειναι οτι τα διαφορετικα καπακια τα διαχωριζουν οπως να ναι, αλλος με την ονομασια, 4 ή 4Χ, αλλος με τον επεξεργαστη, αλλος με Global η Chinese version.Και το θεμα ειναι οτι δεν φαινεται καλα στις φωτο ποιο καπακι ειναι και ακομα και οταν φαινεται δεν εισαι σιγουρος οτι η φωτογραφια αντιστοιχει στο καπακι που θα παρεις...
-
Αν το προϊόν που θες ξεκαθαρίζει ότι είναι για το μοντέλο με Snapdragon, τότε είσαι οκ.
-
Αν το προϊόν που θες ξεκαθαρίζει ότι είναι για το μοντέλο με Snapdragon, τότε είσαι οκ.
-
Sorry για το link , αυτός εδώ έχει αυτό που ψάχνεις...
Rn4x , global edition...
€ 7,80 | Battery Back Cover For Redmi Note 4X Battery Back Case For Redmi Note 4 Global Version Housing +Volume buttons + Power Buttons
AliExpress -
Ευχαριστω ολους για τη βοηθεια.Για μελλοντικους αγοραστες μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα οτι ο διαχωρισμος γινεται με βαση το μοντελο δλδ 4 ή 4Χ, αλλα οι πληροφοριες που συνοδευουν, και υποτιθεται βοηθουν, δεν ειναι παντα σωστες.Π.χ λενε οτι ειναι μονο για Snapdragon μοντελα αλλα αυτο περιλαμβανει και το 4 και το 4X, στον τιτλο ομως πανω γραφουν μονο 4Χ.Χρησιμο να κοιτατε και τις εικονες στις οποιες φαινεται η διαφορα, στο κατω μερος το ενα εχει τρυπουλες για βιδες δεξια και αριστερα του usb port το αλλο οχι, και στο πανω μερος η θεση της θυρας υπερυθρων ειναι στο κετρο η διπλα στην μικρη τρυπα στο αλλο.Δε προσδιοριζω τις διαφορες ανα μοντελο γιατι ακομα δεν ειμαι σιγουρος αλλα μαλλον αυτα με χωρις βιδες και υπερυθρες στο πλαι ειναι τα 4Χ μοντελα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0