Διαφήμιση

Διευκρινηση μοντελου Redmi Note 4

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Νομίζω ότι συνεχίζεις να μπερδεύεσαι άδικα. Όσον αφορά το πλαίσιο και τα καπάκια (αυτά που επηρεάζουν τι αξεσουάρ θα πάρεις δηλαδή) υπάρχουν 2 μόνο τύποι RΝ4(Χ): Αυτό με Snapdragon 625 (Mido) και αυτό με MTK Helio X20 (Nikel). Αγνόησε το αν λένε 4 ή 4Χ ή πόση μνήμη έχει. Εσύ παίρνεις αξεσουάρ για Mido πάντα. Αυτό που δεν έχει βίδες κάτω δηλαδή και έχει 5+5 τρύπες κάτω αντί για 6+6 και έχει το IR port προς τα δεξιά και όχι στο κέντρο όπως την έχει το Nikel.
    • Ο/H theopan έγραψε:

Νομίζω ότι συνεχίζεις να μπερδεύεσαι άδικα. Όσον αφορά το πλαίσιο και τα καπάκια (αυτά που επηρεάζουν τι αξεσουάρ θα πάρεις δηλαδή) υπάρχουν 2 μόνο τύποι RΝ4(Χ): Αυτό με Snapdragon 625 (Mido) και αυτό με MTK Helio X20 (Nikel). Αγνόησε το αν λένε 4 ή 4Χ ή πόση μνήμη έχει. Εσύ παίρνεις αξεσουάρ για Mido πάντα. Αυτό που δεν έχει βίδες κάτω δηλαδή και έχει 5+5 τρύπες κάτω αντί για 6+6 και έχει το IR port προς τα δεξιά και όχι στο κέντρο όπως την έχει το Nikel.
      Οχι πλεον μια χαρα ειμαι με το διαχωρισμο.Το ενα θεμα ειναι οτι δε τα διαχωριζουν ολοι με τον τροπο που λες.Το βασικοτερο ομως προβλημα ειναι οτι δε ξερεις τι να πιστεψεις, τον τιτλο, τις φωτογραφιες, η την περιγραφη.Για παραδειγμα, μπορει στο τιτλο να γραφει "Original meta back....for redmi note 4 and 4X" , στις φωτο να μη φαινεται πανω και κατω μερος ή και αν φαινεται πως να σαι σιγουρος οτι ειναι οι σωστες, και στην περιγραφη να σου λεει μονο για redmi note 4X... :S Γι' αυτο και εγραψα τα προηγουμενα.