Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, το πιο πιθανό είναι σε κάποια ρύθμιση να μην έχεις κάνει αποδοχή και να μην μπορεί να ταυτοποιηθή η sim...
φορητοτητα αριθμου ενεργοποίηση sim
-
-
Με ενημέρωσε φίλος από Cosmote ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με Xiaomi ή θα δει και ο τεχνικός (αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να στείλω στο support -λογικά στην Xiaomi?
-
Ο/H lbchX έγραψε:
Με ενημέρωσε φίλος από Cosmote ότι θα πρέπει να επικοινωνήσω με Xiaomi ή θα δει και ο τεχνικός (αν και θεωρώ ότι θα πρέπει να στείλω στο support -λογικά στην Xiaomi?
Final update (i hope): Επειδή πέραν της SIM θέλω να το κάνω root (ξέρω ότι δεν υπάρχει εδώ μέθοδος ακόμα.....) αλλά έχω βρει,παρατήρησα ότι μέσω του "Miui Unlock Tool" έγραφε κάτι για 168hours μετά από κανά 2 προσπάθειες και διάβασα ότι πρέπει να περιμένω και είναι κανά 6ημερο και σκέφτηκα να το πάω έτσι.... -
@NasDriver τελικά δεν, ούτε το format στο κινητό (το παλιό) είχε νόημα, η μόνη λύση είναι το κόψιμο της παλιάς μου sim εκτός (λέμε τώρα) αν κάνω ένα τρελό συνδυασμό και σκεφτώ ότι αυτό που έλεγε το "Bootloader" για 168 hours αφορούσε και την sim!
Σκεφτόμουν παράλληλα και εχω αποθηκεύσει 2 emails (Κινέζικο, Ευρωπαϊκό) να στείλω email σε αυτούς, το κιν αγοράστηκε από Banggood! -
Ο/H lbchX έγραψε:
@NasDriver τελικά δεν, ούτε το format στο κινητό (το παλιό) είχε νόημα, η μόνη λύση είναι το κόψιμο της παλιάς μου sim εκτός (λέμε τώρα) αν κάνω ένα τρελό συνδυασμό και σκεφτώ ότι αυτό που έλεγε το "Bootloader" για 168 hours αφορούσε και την sim!
Σκεφτόμουν παράλληλα και εχω αποθηκεύσει 2 emails (Κινέζικο, Ευρωπαϊκό) να στείλω email σε αυτούς, το κιν αγοράστηκε από Banggood!
Έχω διαβάσει ότι αυτή την ειδοποίηση και το'χα κάνει μια μέρα ότι μπορείς να την απενεργοποιήσεις αλλά περισσότερο το κοιτάζω μήπως τυχόν παίζει ρόλο για το Root που θέλω να κάνω......
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0