Νομίζω το έχει ήδη απαντήσει...χρησιμοποίησε τα αρχείαΟ/H Samurai έγραψε:
να περασετε την τελευται Fastboot Global Rom με τα Firehose αρχεια

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΝομίζω το έχει ήδη απαντήσει...χρησιμοποίησε τα αρχείαΟ/H Samurai έγραψε:
να περασετε την τελευται Fastboot Global Rom με τα Firehose αρχεια
Οταν ειχα πει οτι μου ζητησε Authentication ηταν πριν δοκιμασω τα Firehose αρχεια, γι αυτο δεν σας εγινε κατανοητο και μαλλον σας μπερδεψα.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H Samurai έγραψε:
Καλησπερα παιδια, εχω ενα Mi Note 3
Ο/H Samurai έγραψε:
Εχει κανεις EDL Authorization?
Τελικά δεν μας είπες τι ισχύει...???Ο/H Samurai έγραψε:
Στο Mi Note 3 του φιλου που εφτιαξα σημερα το μονο που χρειαστηκε ειναι EDL Mode και fastboot rom και εφτιαξε
Οχι δεν εχω καταστημα, απλα βοηθαω.Ο/H derveni έγραψε:
@Samurai Ερώτηση έχεις κατάστημα με services phone ? η απάντηση δεν είναι υποχρεωτική αν δεν θες αλλά αυτό υποψιάζομαι.
Να σου πω την αληθεια επειδη δεν εχω δει ουτε τα κουτια ουτε τους φορτιστες βασιζομαι στα λογια των παιδιων που τα εχουν, το πρωτο ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειναι Global Version, το δευτερο απο οτι αποδειχθηκε ηταν China με Global Rom περασμενη και κλειδωμενο bootloader.Ο/H makis1024 έγραψε:
@Samurai αποφάσισε σε παρακαλώ , τα mi note 3 που σου παρουσίασαν πρόβλημα μετά την αναβάθμιση είναι ή δεν είναι Global Version?
Και πες μου πως θα διασφαλίσει η Xiaomi ότι το Mi Note 3 που πούλησε στον x , Cheng έμπορο στο Πεκίνο δεν θα το πουλήσει στον x , Μήτσο στην Κώ; (Συμπτωματικά και τυχαία τα ονόματα) , συμφωνείς @demakhs ;
Ναι και εγω ετσι γνωριζα, αλλα ισως με το τελευταιο Update κατι να αλλαξαν. Εχω βρει 3 περιστατικα μεχρι τωρα ελπιζω να μεινουμε στα 3.Ο/H geoanto555 έγραψε:
Επίσης να πω ότι το jason δεν είχε πρόβλημα στο να είναι china version και να έχει global rom με κλειδωμένο bootloader.
Αν άλλαξε και σε αυτό κάτι.....τι να πω.