οκ και το λογισηκο και driver που να κατεβασω..
xiaomi redmi 7
-
-
-
Υπεροχη απο.πατρα καποιος να ξερει απo xiaomi
-
-
Βρήκα αυτό στα γρήγορα
Δες και άλλα στο YouTube...
Τα υπόλοιπα εδώ
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Και εδώ
Εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash tool (update 11.06.2019)
Fastboot rom εδώ, κατέβασε τη τελευταία
Redmi 7 Official MIUI ROMs - Xiaomi Firmware -
απο πατρα καποιος που να ξερει..
-
-
Ας νεκραναστήσω λιγάκι το θέμα.
1. Ξέρει κανείς πότε θα μας έρθει το MIUI 12 / Android 10;
2. Τώρα στην συσκευή μου έχω το MIUI 11.0.7. Μου ήρθε μήνυμα για ενημέρωση όπου θα πήγαινε στην έκδοση 11.0.10. Επέλεξα να κατεβεί για να είναι έτοιμο, αλλά επειδή χρειαζόμουν το κινητό εκείνη την ώρα επειδή περίμενα σημαντικό τηλεφώνημα, ΔΕΝ επέλεξα να εγκατασταθεί.
Το κατέβασμα της νέας ROM ολοκληρώθηκε πρωινή ώρα, το download ήταν περίπου 1,8GB. Μετά το κατέβασμα, κάθε λίγο και λιγάκι μου πέταγε μήνυμα να κάνω επανεκκίνηση τη συσκευή για να εγκατασταθεί η ενημερωμένη ROM.
Τελικά, αφού δέχτηκα το σημαντικό τηλεφώνημα που περίμενα, αποφάσισα να κάνω την ενημέρωση. Το πρόβλημα είναι ότι πλέον δεν μου εμφανιζόταν το μήνυμα για την επανεκκίνηση. Αποφάσισα να κάνω χειροκίνητα την επανεκκίνηση αλλά η ενημέρωση δεν έγινε, και μάλιστα σβήστηκε και η καινούρια ROM από τον φάκελο που κατέβηκε (είχα σταμπάρει σε ποιον φάκελο κατέβαινε από προηγούμενες ενημερώσεις).
Πηγαίνω στις ρυθμίσεις και ποιο συγκεκριμένα στην ενημέρωση συστήματος και μου λέει ότι η 0.7, αυτή που έχω τώρα δηλαδή, είναι η νεώτερη έκδοση και δεν υπάρχει ποιο καινούρια. Τι παίζει; Μήπως απέσυραν την 0.10;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
11.0.7 τι; global ή eea;
Αναφερόμενος στην 11.0.10 υποθέτω eea
Εδώ η αναβάθμιση στην 11.0.10.0.PFLEUXM
miui_ONCLITEEEAGlobal_V11.0.10.0.PFLEUXM_1bc7606f67_9.0.zip
Και η μερική αναβάθμιση από την 11.0.7.0.PFLEUXM
miui-blockota-onclite_eea_global-V11.0.7.0.PFLEUXM-V11.0.10.0.PFLEUXM-15096a2a67-9.0.zip -
Λογικά η global είναι αλλά πως το βλέπω αυτό; Το eea τι είναι; Η αγορά έγινε από Ελληνικό κατάστημα και συγκεκριμένα από το kaizershop αν έχει σημασία (ίσως ξέρει κάποιος αν κάνει επίσημη εισαγωγή ή αν κάνει παραεισαγωγή).
-
-
Από ότι βλέπω, τελικά είναι η Global
Screenshot-2020-09-08-19-21-14-839-com-android-settings — ImgBB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες