Πριν λίγες μέρες(10/1) παρήγγειλα το Xiaomi Mi2s απο το ibuygou, μετά απο πολύ ψάξιμο για να βρώ ενα καλό και όχι πολύ ακριβό τηλέφωνο.Η παραγγελία κάταχωρίθηκε την επόμενη μέρα και αμέσως το site ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου μέσο e-mail για να αλλάξω την μεταφορική (έιχα βάλει DHL) για να μην πληρώσω τελωνείο και μου πρότειναν να το αλλάξω σε SG registered airmail. Συμφώνησα μαζί τους και τους είπα να το στείλουν με SG post αλλά ότι θέλω Insurance(+1,48 euro) όπως είχα και με την DHL και τη θα γίνει με την διαφορά στα μεταφορικά έξοδα. Μου απάντησα οτι ποτέ δεν είχαν Insurance το SG post παρόλο που υπάρχει η επιλογή στο site και μου πρότειναν να αγοράσω κάτι απο το site τους για να πατσίσουμε την διαφορα. Η απάντηση μου ήταν να το στέιλουν χωρίς insurance (με καλύπτει το paypal ούτως η άλλως) και να μου βάλουν τα χρήματα στο paypal account γιατί δεν θέλω να αγοράσω κάτι άλλο, αλλά αν αυτό δεν μπορεί να γίνει να με ενηρώσουν πρίν στείλουν την παραγγελία έτσι ώστε να μην χάσω τα λεφτά μου και να παραγγείλω κάτι ακόμα αναγκαστικά. Έχουν περάσει 2 μέρες απο τότε δεν έχω πάρει απάντηση οπότε σήμερα ξανά έστειλα e-mail για να δω τι γίνεται και περιμένω απάντηση.
Θέλω την γνώμη σας σε 2 πράγματα:
1ον) το συγκεκριμένο site απο ότι διάβασα έκ των υστέρων μέσα στο forum (μετα σας βρήκα παιδιά) είναι αξιόπιστο αν και οι περισσότεροι προτιμούν το merimobiles.Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξη θέμα με την παραγγελία μου;
2ov) αν όλα πάνε καλά (μακάρι) σε πόσες μέρες θα έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου στο site έδινε 15-30 εργάσιμες μου φένεται κάπως υπερβολικό.
Θέλω την γνώμη σας σε 2 πράγματα:
1ον) το συγκεκριμένο site απο ότι διάβασα έκ των υστέρων μέσα στο forum (μετα σας βρήκα παιδιά) είναι αξιόπιστο αν και οι περισσότεροι προτιμούν το merimobiles.Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξη θέμα με την παραγγελία μου;
2ov) αν όλα πάνε καλά (μακάρι) σε πόσες μέρες θα έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου στο site έδινε 15-30 εργάσιμες μου φένεται κάπως υπερβολικό.