Διαφήμιση

Αγορά

• σορρυ που χαλαω το θεμα του φιλου θελω να κανω παραγγελια του red rice απο merimobiles και θελω παρακαλω να μου πειτε τι να προσεξω,κουπονια και τα συναφη.... Ευχαριστω εκ των προτερων

PS: να το παρω ροοταρισμενο ή οχι?
    • Ο/H makis_il έγραψε:

σορρυ που χαλαω το θεμα του φιλου θελω να κανω παραγγελια του red rice απο merimobiles και θελω παρακαλω να μου πειτε τι να προσεξω,κουπονια και τα συναφη.... Ευχαριστω εκ των προτερων

PS: να το παρω ροοταρισμενο ή οχι?

Από κουπόνια μπορείς να χρησιμοποιήσεις το MIUI. Επίσης στα comments της παραγγελίας να τους πεις να το δηλώσουν μικρότερη αξία για να μην περάσει τελωνείο και να το στείλουν με EMS. Για το root μπορείς να το κάνεις και μόνος σου εύκολα.
      Graphic Designer & Web Developer: www.lonewulf.eu
    • ευχαριστω για την απαντηση εγινε εχθες βραδυ η παραγγελια χρησιμοποιησα το κουπονι,τους εγραψα να το κανουν δωρο η 30$ αξια και θα ερθει με EMS
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα παιδιά έχω το Samsung Galaxy S4 και μου αρέσει παρα πολύ το Mi3 εσείς που το έχετε μπορείτε μου πείτε αν αξίζει να κάνω την αλλαγή γιατί αυτή η Samsung με έχει ξενερώσει με τα Knox και τέτοια...Σαν ποιότητα είναι πολύ καλο δεν ξέρω τώρα με την μπαταρία και τον ήχο τι παίζει είναι τόσο καλός όσο και στο S4? Και αν ναι από που μπορώ να το αγοράσω σκέφτομαι ποιο πολύ για την εκδώσει τον 64Gb αλλα αν μπορείτε να μου πείτε και τις τιμές η να το βρω κάπου
      Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν σας κούρασα!

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην tarnanas ().