[Miui 11 9.9.26/27 V2] Διανομή των πρώτων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 30 συσκευές
- 

- 
			Ναι έχω βάλει φίλους να με παίρνουν τηλέφωνο και δεν ανοίγει η οθόνη καν.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
 Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
 Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)

"Evil never dies it only waits to be reborn"
 Sleepstalker (1995)
- 

- 
			Γιατί δεν ενεργοποιείτε αυτόματα η σκοτεινή λειτουργία?
- 
			Ρυθμίσεις > Apps > Διαχείριση εφαρμογών > τηλέφωνο > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος > ΟΝ
- 
			Δεν έχω εφαρμογή τηλέφωνο εκεί εμένα έχει υπηρεσίες τηλεφώνου αν εννοείς αυτό τότε στο on το έχωΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Sleepstalker (1995)
- 
			Ξανά δες το path...εφαρμογές, όχι εφαρμογές συστήματος  

Ρυθμίσεις > Apps > Διαχείριση εφαρμογών > τηλέφωνο > Ειδοποιήσεις > Ειδοποιήσεις οθόνης κλειδώματος > ΟΝ

Και γενικά δες τα δικαιώματος της εφαρμογής τηλέφωνο  
- 
			Ναι το κατάλαβα δεν κοιτάω στις εφαρμογές συστήματος αλλά στην διαχείριση εφαρμογών . Οκ το έκανα αναζήτηση και εμφανίστηκε αλλά και πάλι στo on ήταν .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Sleepstalker (1995)
- 
			Κλείσε, άνοιξε την επιλογή...δες και τα υπόλοιπα που έχει εκεί...μήπως κάποιο δικαίωμα έχει απενεργοποιηθεί...
- 
			Αυτο έκανα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα τους διακόπτες και δείχνει οκΓενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)

Sleepstalker (1995)
- 

Γενικά επειδή αλλάζει η Miui Version, αν έχετε κάνει απλό Flash της MIUI 11 πάνω από την παλιά MIUI 10 χωρίς να έχει προηγηθεί πρώτα ένα Factory Reset, θα έχετε μερικά περίεργα συμπτώματα στην λειτουργία διαφόρων εφαρμογών του συστήματος.Ο/H vanni έγραψε:Αυτο έκανα μόλις έκλεισα και ξανά άνοιξα τους διακόπτες και δείχνει οκ

- 

- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0