Ο/H stelth16 έγραψε:
Υπάρχει στην επιλογή οθόνηΟ/H spiros@1 έγραψε:
Συγνωμη που επεναλαμβανομαι.Τελικα το dark mode σε ολη τη συσκευη δεν υπαρχει ακομη ??
Sent from my Redmi K20 Pro using Tapatalk Μονο στην επιλογη για προγραματιστες το βρισκω.Δεν βλεπω πουθενα επιλογη ΟΘΟΝΗ ( miui 11)
[Miui 11 9.9.26/27 V2] Διανομή των πρώτων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 30 συσκευές
-
-
Έκανα κάποιες αλλαγές στο twrp για davicni, δοκιμάστε το και πείτε μου αν ειναι οκ σε miui 11
twrp_davicni_miui-11 -
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Ο/H stelth16 έγραψε:
Ο/H spiros@1 έγραψε:
Συγνωμη που επεναλαμβανομαι.Τελικα το dark mode σε ολη τη συσκευη δεν υπαρχει ακομη ??
Βέβαια για να απαντήσω στην ερώτηση σου σχετικά με το να είναι όλη η συσκευή σε dark mode όχι λοιπόν υπάρχουν ακόμη κομμάτια που είναι λευκά .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Μι6 όλα καλά. Που μπορώ να βρω τον διακόπτη για να κλείσω τις διαφημίσεις?
-
Ερώτηση: Σε Raphael από miui 11 9.9.26 μπορούμε να γυρίσουμε σε global stable V10.3.2.0?????
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H almichael έγραψε:
Ερώτηση: Σε Raphael από miui 11 9.9.26 μπορούμε να γυρίσουμε σε global stable V10.3.2.0?????
-
Μπράβο παιδιά!!!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H almichael έγραψε:
Δεν αλλάζει το Android?
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H almichael έγραψε:
Δεν αλλάζει το Android?
-
Σε Mi9T έβαλα την τελευταία έκδοση του recovery και τώρα μπορώ να μπω και να λειτουργήσει κανονικά.
Δεν δουλεύει με τίποτα το bluetooth και δεν μπορεί να στείλει μηνύματα
Χρειάζεται να κάνω καθαρή εγκατάσταση? (έκανα flash επάνω από την παλιά). Τα κάνω factory reset και να την περάσω ξανά ? -
-
Ναι, η πρώτη MIUI 11 θέλει χειροκίνητα εγκατάσταση
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0