[Miui 11 9.9.26/27 V2] Διανομή των πρώτων MIUI 11 - XTRV & ARΩMA ROM για 30 συσκευές
-
-
@Octaviastikos
Σε αφήνει δλδ να ενεργοποιήσεις τη λειτουργία κανονικά; Εμένα μου την εμφανίζει γκριζαρισμενη -
Έκανες το *#*#volte#*#*
και είναι ενεργό από τον πάροχο ηδη
και δεν σε αφήνει να το ενεργοποιήσεις; -
@amavroudis
Ναι το έκανα και εμφανίζει αυτό...
Πήρα και στην cosmote και μου είπαν ότι είναι ενεργοποιημενο κανονικά, παρολαυτα το ξαναενεργοποιησαν.
Συνεχίζει να μου το εμφανιζει γκριζαρισμενο όπως στην παραπάνω φώτο -
Κάνε το ξανά ώστε να δείξει disabled.
Μετά είσαι έτοιμος όσον αφορά αυτή τη ρύθμιση.
Κάτι άλλο δεν μπορώ να σου προτείνω. -
@amavroudis
Το έκανα, τα ίδια, θα δοκιμάσω αύριο να ξαναρίξω τη rom μπας και έχει φάει κάνα σκάλωμα. Ευχαριστώ -
Αν θυμάμαι καλά πρπει να κάνεις restart το τηλ
-
-
-
Ο/H Teonotis έγραψε:
Δεύτερον ίσως υπάρξει πρόβλημα με το Anti-Rollback (Anti) που έχεις τώρα στην συσκευή σου σε σχέση με την official Global ROM που θα βάλεις.
Αν η ROM που θα βάλεις έχει μικρότερο Anti από αυτό που έχεις τώρα, θα γίνει Brick.
Να έχεις υπόψιν σου πως θα χρειαστεί να κάνεις και Factory Reset - μέχρι και Format Data, γιατί δεν υπάρχουν Developer Global ROM παρά μόνο Stable.
Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στήσεις τα πάντα από την αρχή, και σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνεις Format Data, θα χάσεις και όλα όσα έχεις αποθηκευμένα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου.
Αυτά για να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο. -
MI8 η συσκευη εκ παραδρομης,ναι θα το κανω factory γτ θα το δωσω στον ανηψιο αγορασα σημερα mi9tpro για αλλαγη.
-
Καλησπέρα, σε Mi9T υπάρχει πρόβλημα με το bluetooth hands free. Μόλις αποσυνδεθεί μία φορά κάνει συνέχεια κλείσιμο και άνοιγμα του ΒΤ και δεν μπορεί να λειτουργήσει. Η μόνη λύση είναι να κάνω απόζευξη και ξανά pair το ακουστικό και μετά δουλεύει. Μέχρι βέβαια να γίνει εκ νέου μία αποσύνδεση οπότε ξανά τα ίδια.
Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος? Είναι κάτι που μπορώ να κάνω?
Όταν πέρασα αρχικά την ρομ έκανα factory reset
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0