Redmi note 8pro
-
-
-
Η πρώτη διαφορά είναι σίγουρα ότι αλλάζει το υδατογράφημα ανάλογα ποια λειτουργία χρησιμοποιείς...
IMG_20191003_195726 | Konstantinos Evangelopoulos | Flickr
IMG_20191003_195737 | Konstantinos Evangelopoulos | Flickr
Δεν ξέρω αν τις ανέβασα σωστά... -
Εμένα πάντως δεν μου τις ανοίγει, λάθος σύνδεσμο ψιλιαζομαι. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής; Λέω να το τσιμπήσω από skroutz.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μια χαρά ανοίγουν. Για δες το.παλι...
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Εμένα πάντως δεν μου τις ανοίγει, λάθος σύνδεσμο ψιλιαζομαι. Εντυπώσεις μέχρι στιγμής; Λέω να το τσιμπήσω από skroutz.
-
Instagram black και Playstore black σήμερα... Δεν ξέρω αν έχει σχέση η έκδοση της συσκευής η σημερινή αναβάθμιση που δεν είδα στις εφαρμογές...
-
Μια ερωτησουλα. Σε βίντεο έχει ΕΙS;
-
Κάτι πανεπιστήμονες του διαδικτύου ειδικά στο YouTube, που όλοι ξέρουμε ότι οποίος σε "ταΐζει" αυτόν προωθείς, υποστηρίζουν ότι δεν έχει... Ότι αντίθετα τα Τ έχουν...
Αν είσαι σανοφαγος το τρως... Αλλιώς πας και διαβάζεις χαρακτηριστικά...
Για όποιον λυσσάει για τη συσκευή έχω ως αδαής μια απλή εξήγηση... Γέμισαν τις αποθήκες όλοι Τ συσκευές και τους ήρθε ξαφνικά το 8 Pro και δεν ξέρουν πως αλλιώς να τις σπρώξουν...
Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδίασε την αγορά η μαμά εταιρεία και ειδικά στην Ελλάδα οι μεγάλοι εισαγωγείς κάνουν σπασμωδικες κινήσεις εμφανέστατα...
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή τη μέγιστη σχέση τιμής-απόδοσης έχει αυτή η συσκευή... -
Σε Ευχαριστώ. Το ζαχαρωνω πολυ είναι η αλήθεια. Ελπίζω να το φέρουν μεγάλες αλυσίδες να τον δω και ζωντανά πριν το παρω.
-
-
Όταν βγει η cn/eu source σίγουρα...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0