Διαφήμιση

Προβλημα με Xiaomi Mi Air 13.3' laptop

• Προβλημα με Xiaomi Mi Air 13.3' laptop

Καλησπερα στην παρεα.
      Δεν βρηκα αντιστοιχο θεμα και γραφω εδω,αν ενοχλει ας μεταφερθει εκει που πρεπει.

Εχω το εν λογω Laptop και εσχατως μου παρουσιασε προβλημα.
      Μου σβηνει στα ξαφνικα και ανοιγει μονο με το power.Tελευταια νομιζω οτι αργει πολυ να φορτισει η μπαταρια.
      Μου μοιαζει προβλημα μπαταριας χωρις να ειμαι σιγουρος βεβαια.Ειναι σαν να το εχω στον φορτιστη,χωρις μπαταρια πανω και να πεφτει το ρευμα.
      Και οταν κοντευει η μπαταρια να τελειωσει,δεν βγαζει πλεον το προειδοποιητικο μηνυμα πριν κλεισει αλλα κλεινει αποτομα.
      Το εχω περιπου εναμισυ χρονο και αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε τις τελευταιες 3-4 ημερες.

Γνωριζει κανεις καποιο service Αθηνα που μπορουν να το δουν?η και καποιο μελος που κατεχει το αθλημα?με πληρωμη φυσικα.
      Και αν καποιος εχει ιδεα ποσο κοστιζει/κοστιζουν οι μπαταρια/μπαταριες?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημητρης
    • Δυστυχώς όχι, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο κατάστημα για τέτοια επισκευή :(
    • Θα παρω απο δευτερα infoquest και θα το προχωρησω απο εκει.
      Απλα φοβαμαι μην ειναι εκτος εγγυησης και πληρωσω μια μπαταρια αλλο ενα laptop! :S
    • Διαφήμιση
    • Αν το έχεις πάρει από Infoquest καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους πρώτα :)
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

Αν το έχεις πάρει από Infoquest καλύτερα να μιλήσεις μαζί τους πρώτα :)
      Απο το ελληνικο καταστημα της Xiaomi το πηρα.
      Θυμαται κανεις ποση εγγυηση δινει η infoquest?
    • Να κανω και ενα follow up στο θεμα μου,να υπαρχει η πληροφορια.

Το laptop το πηγα στην infoquest την δευτερα 14/10 και ηταν ετοιμο την παρασκευη 18/10 οπου και μου εσταλει με courier ανευ χρεωσεως.Φυσικα δεν πληρωσα κατι διοτι οπως αναφερθηκε και παραπανω η εγγυηση ειναι δυο χρονια.Αλλαχθηκε η μπαταρια χωρις να βρεθει αλλο προβλημα.

Το κακο ειναι οτι ξανασβηνει στα καλα του καθουμενου αλλα οχι τοσο συχνα πλεον.
      Οποτε την επισκεψη στην infoquest δεν την γλυτωνω.

Ιδωμεν.
    • Διαφήμιση
    • Δευτερο follow up στο ζητημα μου!
      Αφου μου εσβηνε συχνα μια ωραια πρωια το λαπτοπ πεθανε τελειωτικα.Δεν αναβε με κανεναν τροπο,ουτε φορτιση ουτε μπαταρια,τιποτα!
      Ξανα λοιπον στο σερβις στις 8.11.19.Επισκευη στις 3.12.19 αφου δεν υπηρχε ανταλλακτικο οπως μου ειπαν και περιμεναν να τους ερθει απο την εταιρεια.
      Στην παραδοση ανεφερα τι παρουσιαζε και οτι μπορει να δημιουργει κατι αλλο το προβλημα στην μπαταρια και να την πεθαινει!
      Τελοσπαντων,παρελαβα σημερα και η αναφορα του τεχνικου ελεγχου λεει οτι η μπαταρια ηταν ΝΕΚΡΗ και οτι αντικατασταθηκε!και δεν παρουσιαζει καποιο αλλο θεμα.
      Οποτε ευλογα θα σκεφτει κανεις,την πρωτη φορα τι αλλαξαν,αφου και τοτε μου αντικατεστησαν την μπαταρια!
      Ηταν καινουρια?Υπαρχει κατι αλλο που θα ξελιγωσει και την ,υποτιθεται,καινουρια μπαταρια?

Place your bets gentlemen και περιμενετε στο ακουστικο σας.

Να βαλω και κανα ματακι για να καλυφθω και απο το κακο ματι? :lol:

Ο καιρος θα δειξει.

Καλη συνεχεια σε ολους

Δημητρης