Είναι πρακτικό το θέμα φίλε μου επειδή πολλές φορές δεν έχω δυνατότητα να σημειώσω ότι μου παραγγέλνει ένας πελάτης σε χαρτί γιατί είμαι στο δρόμο ακούω μετα την ηχογράφηση και γίνονται όλα όπως τα ζήτησε και ζητάω και την συναίνεση του αν αυτό είναι το θέμα μας.Ο/H Costasc4vts1971 έγραψε:
Μια χαρά κατάλαβα τι λέει ο φίλος... Δεν ηχογραφώ κλήσεις ποτέ, ούτε βασικά βλέπω τον λόγο για αυτό αλλά παλιότερα έτσι γινόταν...
Τώρα έχεις δίκιο... Και να έχεις πατήσει ηχογράφηση τη κόβει όσο διαρκεί η κλήση...
Για όποιον θέλει να διαπράξει αδίκημα γιατί όπως διάβασα τέτοιο θεωρήτε η ηχοχραφηση κλήσης χωρίς συναίνεση... Η λύση Χονγκ Κονκ γιατί η Ινδία σαν χώρα βγάζει τρελές διαφημίσεις
Επίσης όταν με παίρνει ο κάθε πωλητής από τις γνωστές εταιρείες που μας παίρνουν όλους για ρεύμα τηλέφωνο κλπ για να μου πουλήσει φουμαρα μου λέει ότι με ηχογραφεί "για την ασφάλεια μου" και μέχρι τώρα του έλεγα ότι τον ηχογραφώ κι εγώ και έχω κι εγώ την ηχογράφηση αν δω άλλες χρεώσεις από αυτές που συμφωνήσαμε ξανακουω τι μου είχε πει και τους λέω για ακούστε την ηχογράφηση την τάδε ημερομηνία και ώρα τι μου είπε ο πωλητής σας και άντε γεια...
Επίσης όλες οι εταιρείες σε ηχογραφούν χωρίς να συναινέσεις απλά στο ανακοινώνουν πριν . Αν ήταν αυτό το θέμα ας έβγαζε κι εμένα ηχογραφημένο μήνυμα με την ενεργοποίηση της εφαρμογής να το ακούς όταν με παίρνεις τηλέφωνο κι αν δεν σου αρέσει να το κλείνεις.