Redmi note 8 pro καταγραφή/ηχογράφηση κλήσεων
-
-
Όχι, δεν έχει αλλάξει ακόμα κάτι, υπάρχουν τα προβλήματα με τα custom recovery
-
το πρόβλημα δεν ειναι αν το έχει καταφέρει καποιος αλλα αν το καταφέρεις εσύ.
Αν σου κάτσει στραβή δλδ κοινώς την έχεις πατήσει και θα πρέπει να περιμένεις να αδειάσει από μπαταρία ή να ανοίξεις το πίσω καπάκι.
Εγώ προσωπικά έχω φλασάρει 4-5 φορές το κινητό με official & custom για δοκιμές και κατάφερα να το μπρίκάρω (1-2)
μέσα στις δοκιμές twrp όμως.
Αν πάς με το κλασικό τρόπο το πιο πιθανό είναι να το καταφέρεις.
Φυσικα αν κάτι πάει στραβά είναι δική σου η ευθύνη ... -
Κυριοι
Το έχω βγάλει για πούλημα (ένα ολοκαίνουριο) στις αγγελίες μόνο κ μόνο διότι δεν ηχογραφεί κλήσεις.
Επειδή όμως το κινητό μου αρέσει πολύ (ότι καλύτερο έχω πιασει ως σήμερα), αν κάποιος ξέρει και θέλει να μου το πειράξει (να έχει όμως πιστοποιημένη εμπειρία από το forum, και σιγουριά για αυτό που θα κάνει, να μη χάσω τίποτα από λειτουργικότητα και απόδοσή) ευχαρίστως να του το στείλω, όπως και να πληρωθεί για το χρόνο του.
Δυστυχώς ο καθημερινός όγκος δουλειάς δεν μου αφήνει χρόνο για να το κάνω εγώ.
6944648748 ας επικοινωνήσει μαζί μου ή pm. Ακόμα και αν γνωρίζετε κάποιον άνθρωπο τέτοιο θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ. Γιώργος.
Σημ.μονο Bluetooth δουλεύω στις κλήσεις. -
-
-
Ο/H derveni έγραψε:
Καλώς τονε
Όση ρακί και να πιω δεν το σκοτώνουνε λέει. Όταν αρχίσουμε να πίνουμε απολυμαντικά θα στρώσουμε -
@Gpat Στείλε μου ρακί στην Λάρισα, δεν είδες ειδήσεις ο συνοικισμος ROMA γέμισε Κοροναϊό, όλοι η Θεσσαλία 28 άτομα, και αυτοί 20,ας ελπίσουμε να μην έγινε διασπορά γιατί βλέπω να μπαίνει ολόκληρη η Λάρισα σε καραντίνα.
-
Στείλε διεύθυνση
-
Ο/H Gpat έγραψε:
Στείλε διεύθυνση
και θα σου στείλω μήνυμα, εννοείται όταν τελειώσει αυτήν η μπόρα και περάσεις από Λάρισα θα χαρώ να βρεθούμε για φαγητό
-
Για ρουταρισμενο με το magisk υπαρχει το module call recorder -skvalex που δουλευει.
Με bluetooth δεν ξερω. -
Ο/H dmakarigakis έγραψε:
Για ρουταρισμενο με το magisk υπαρχει το module call recorder -skvalex που δουλευει.
Με bluetooth δεν ξερω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0