Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πια είναι για το δικό μου κινητό
Αλλαγή rom σε redmi note 8. Plz help.
-
-
Ο/H SAMARAS έγραψε:
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πια είναι για το δικό μου κινητό
-
Ο/H SAMARAS έγραψε:
-
-
Τώρα τα βλέπεις απλά όταν είσαι στη lock screen. Έτσι είναι, δεν φαίνονται στην επιφάνεια. Μπες στις ρυθμίσεις καρτών και θα τα δεις επίσης...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Τώρα τα βλέπεις απλά όταν είσαι στη lock screen. Έτσι είναι, δεν φαίνονται στην επιφάνεια. Μπες στις ρυθμίσεις καρτών και θα τα δεις επίσης...
-
Καλησπέρα μήπως γνωρίζεται πως θα απενεργοποιηθεί αυτή η μαύρη τέλια στην οθόνη που βγάζει κάποιες συντομεύσεις και το μετακινείται όπου θέλεις
-
Εννοείς το:
Settings, additional settings, quick ball;
Αν όχι ανέβασε μια φωτό με αυτό που εννοείς. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Εννοείς το:
Settings, additional settings, quick ball;
Αν όχι ανέβασε μια φωτό με αυτό που εννοείς.
-
Για σας και πάλι μου βγάζει αναβάθμιση για την 20.1.9 αλλά δεν μπορεί να την ολοκλήρωση κοντά στο τέλος κολλάει και πάει πάλι από την αρχή .....και κάτι ακόμη παλιά στα άλλα Xiaomi κινητά που είχα με το πάτημα του power σου έβγαζε στο μενού και recovery ενώ τώρα έκανα εγκατάσταση το trwp και δεν βγάζει τίποτα έτσι θα είναι.,???
-
Κατέβασε το και πέρασε το με το χέρι μέσω twrp.
Για να βγει το έξτρα μενού που αναφέρεις ενεργοποιείς τα dev options και επιλέγεις εκεί το extended power menu. -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για να βγει το έξτρα μενού που αναφέρεις ενεργοποιείς τα dev options και επιλέγεις εκεί το extended power menu.
Ο/H amavroudis έγραψε:
Για να βγει το έξτρα μενού που αναφέρεις ενεργοποιείς τα dev options και επιλέγεις εκεί το extended power menu.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0