[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H Olsar έγραψε:
Συμβαίνει σε άλλους σε gemini αυτό που έγραψα για το dolby και τη κάμερα;
Όταν έχω εγκατεστημένο το dolby η κάμερα αργεί αφάνταστα να ανοίξει...το βγάζω και όλα ok... Θα μας τρελάνει ντιπ ρε.....
Δες στα δικαιώματα που έχουν παραχωρηθεί στην εφαρμογή του Dolby και πρόσθεσε και την κάμερα. -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H Olsar έγραψε:
Συμβαίνει σε άλλους σε gemini αυτό που έγραψα για το dolby και τη κάμερα;
Όταν έχω εγκατεστημένο το dolby η κάμερα αργεί αφάνταστα να ανοίξει...το βγάζω και όλα ok... Θα μας τρελάνει ντιπ ρε.....
-
Συγνώμη για την ασχετοσυνη,εγώ την κατέβασα, την 11 μπορεί κάποιος να μου πει πως την εγκαθιστω μετά;από τις ρυθμίσεις στην ενημέρωση συστήματος δεν τα κατάφερα....
Ευχαριστώ. -
Για το mido κατέβασες; μπαινεις στο twpr recovery εχεις δεν εχεις; παρε και ενα backup για καλο και για κακο. Αμα ειχες stable κανεις εγκατασταση και περιμένεις να την φλασαρει αμα ειχες developer πρεπει να κανεις factory reset
-
Οχι δεν το έχω το twpr recovery
-
-
Πρεπει να πας στο φορουμ στην κατηγορια recovery να βρεις για το κινητο σου να το κατεβάσεις διαβασε την οδηγιες είναι πανεύκολο να βαλεις την twpr.
Α και για να την βαλεις πρέπει να εισαι ξεκλείδωτος -
Δεν το έχω πειράξει καθόλου,είναι μανισιο μόνο τις επίσημες ενημερώσεις από την ενημέρωση συστήματος.
-
Ο/H seirios79 έγραψε:
Δεν το έχω πειράξει καθόλου,είναι μανισιο μόνο τις επίσημες ενημερώσεις από την ενημέρωση συστήματος.
Αν θέλεις να αναβαθμίσεις σε MIUI 11 την επίσημη ROM που έχεις τώρα, θα πρέπει να κατεβάσεις την Recovery ROM που είναι για την συσκευή σου από εδώ >> Δείτε την πλήρη λίστα και κατεβάστε τις διαθέσιμες Global Stable MIUI 11 ROMs (Recovery & FastBoot) για τις συσκευές σας ! - News from Xiaomi Miui Hellas -
Καλημερα δημητρη για το mido η 11 το βλεπεις να την ανεβαζετε σημερα; για την δικια μας λεω παντα ελληνική
-
@MIUI_ART ή @amavroudis μπορεί κάποιος από 'σας να επιβεβαιώσει τα βήματα για πέρασμα XTRV ROM σε καινούργιο Mi9 Lite?
1. Ξεκλείδωμα bootloader: Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019)
2. Πέρασμα TWRP: TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
3. Πέρασμα Global stable rom: xiaomi-miui.gr/full-list-of-av…obal-stable-miui-11-roms/
4. Πέρασμα XTRV stable ή developer.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0