[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
αναβαθμισα σε XTRV V11.0.4.0 σε Mi8 Lite και δεν μου ερχονται ειδοποιησεις σε sms, messenger, viber. Πρεπει να μπαινω στη καθε εφαρμογη για να βλεπω τα μηνυματα
Ειδα ρυθμισεις, ολες εχουν ενεργοποιημενες τις ειδοποιησεις
Κάποια βοήθεια παρακαλώ;
EDIT: ενεργοποιησα σε αυτες τις εφαρμογες το autostart και ειναι ΟΚ. ελπιζω να μην ειναι ο "λάθος" τρόπος -
Μια χαρά τρόπος είναι...
-
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά!!
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναρωτήσει αλλά από MIUI 10 από εδώ, αρκεί να κάνω εγκατάσταση την νέα 11 ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; -
Σε ποια συσκευή;
Τι έχεις τώρα;
Αν αλλάζει android / miui version μπορεί να χρειαστεί factory reset, ακόμα και format data. -
σε Mix 3
έχω την έκδοση 10.3.3 αν θυμάμαι καλά -
Η τελευταία rom για το perseus είναι αυτή
MIMix3_V11.0.1.0.QEECNXM_v11-10
Σε σχέση με την
MIMix3_V10.3.3.0.PEECNXM_v10-9
αλλάζει και η Android αλλά και η miui Version.
Χρειάζεσαι πέρασμα του τελευταίου twrp από εδώ
TWRP 3.3.X.X για συσκευές XIAOMI
αλλά και format data. Πάτησε επάνω να δεις τι θέλει να κάνεις για την εγκατάσταση. -
Τρέχουσα ενημέρωση (01/01/2020 21:45)
Υπάρχει προς το παρόν κάποιο πρόβλημα με τον Updater στις Stable MIUI 11 ROM, και αν δεν μπορείτε να κατεβάσετε τις ROM από την εφαρμογή αναβάθμισης θα την κατεβάσετε από τους συνδέσμους που σας δίνουμε ΕΔΩ !
Όταν γίνει Fix του προβλήματος με τα ΟΤΑ στις Stable ROM θα ενημερωθείτε.
Έγινε πριν από λίγο η πρώτη διανομή για το 2020 της νέας MIUI 11 Stable ROM για το
MINote3_V11.0.3.0.PCHCNXM_v11-9 (Jason) -
-
-
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!
Δυο ερώτησεις γιατί δεν έχω ιδέα από ενημερώσεις.
Πρώτον έχω το mi 9t pro εδώ και δύο μήνες και δεν έχει έρθει καμία ενημέρωση ακόμα είναι στο android 9 και
miui έκδοση :MIUI GLOBAL 10.3.4 Σταθερή 10.3.4.0 (PFKEUXM) . δεν έχει έρθει ενημέρωση καθόλου και έχω βάλει και την επιλογή να λαμβάνω πιο γρήγορα ενημερώσεις.
Δεύτερον πάτησα πέντε φορές στο όνομα συσκευής και μου έβγαλε ότι πλέον είμαι προγραμματιστης. Τι είναι αυτό ρε παιδιά;
Ευχαριστώ και σόρρυ για το ζαλισμα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0