Είσαι όμως με Android 9.0 εμείς μιλάμε για ότι δεν τρέχει σε Android 10...Ο/H paulk έγραψε:
Προσεξα για οσους ασχολουνται οτι το dolby η εφαρμογη για την μουσικη δουλευει παλι κανονικα και εγω την ειχα ξεγραμμενη,προυποθεση να ειναι περασμενη η Global_V11.0.4.0.PFGMIXM και εγκατασταση η συγκεκριμενη εφαρμογη dolby,,,, _Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606 και δεν χρειαζεται πιο πριν εγκατασταση ουτε το ViPER4Android_FX-v2.7.1.0(2710) ουτε το Audio_Modification_Library-v2.4 ουτε το Audio-Compatibility-Patch_1.7.3,,,εμενα νε αυτη την global και την συγκεκριμενη εφαρμογη dolby δουλευει κανονικα....Οποιος θελει ας δοκιμασει να μας πει αν του δουλευει.
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Ο/H pavlos mavroeidis έγραψε:
Ο/H paulk έγραψε:
Προσεξα για οσους ασχολουνται οτι το dolby η εφαρμογη για την μουσικη δουλευει παλι κανονικα και εγω την ειχα ξεγραμμενη,προυποθεση να ειναι περασμενη η Global_V11.0.4.0.PFGMIXM και εγκατασταση η συγκεκριμενη εφαρμογη dolby,,,, _Oreo-Pie_Dolby_Digital_Plus_v.6.5-_UNiTY__Light__by_repey6-20190606 και δεν χρειαζεται πιο πριν εγκατασταση ουτε το ViPER4Android_FX-v2.7.1.0(2710) ουτε το Audio_Modification_Library-v2.4 ουτε το Audio-Compatibility-Patch_1.7.3,,,εμενα νε αυτη την global και την συγκεκριμενη εφαρμογη dolby δουλευει κανονικα....Οποιος θελει ας δοκιμασει να μας πει αν του δουλευει.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δειχνει σαν πρόβλημα ρομ. Δοκιμασες να κανεις flash και αλλη?
Τεσπα, μικρό το κακό.. Απλά, αν έχει κάποιος φλασρει με επιτυχία την V11 σε Mi5s Capricorn, ας ενημερώσει, για να ξέρω τλχ οτι κάτι κάνω εγώ λάθος!
Αλλιως, περιμένω κάποιο επόμενο update. -
-
-
Ο/H dimdim έγραψε:
Ναι, φλαασάρω τ
@MIUI_ART μπορεις να το δεις? -
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
Κάποια στιγμή θα βγει... Ανακοινώθηκε.
Περιμένουμε τη source... -
-
-
Πέτσα.....
-
Απο αυτονομία πως πάει στο mi9t pro ; Γιατί έχω την 9.11.21 και δεν μας τα λέει καλά.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0