[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
ΟΚ Ευχαριστω
-
-
Αν αναφέρεσαι στη xtrv του νήματος, κατέβασε τη, έλεγξε την καταλληλότητα του twrp μήπως και θέλει αναβάθμιση και εγκατέστησε μόνος σου μέσω twrp. Κάνεις βέβαια τουλάχιστον factory reset, μπορεί και format data αν δε σου βλέπει τη μνήμη...
Σε ποια συσκευή αναφέρεσαι ακριβώς. Για ανά πάρεις και τις κατάλληλες οδηγίες; -
Οταν απο miui 10 παμε σε 11....12 κλπ..
Θελει FR?
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές.
1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση.
2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file/y612364tniy00p3/ICESound_Unity_Audio_Port-v8.2.zip/file" .Το κάνουμε εγκατάσταση από το Magisc. Με το που θα κάνει την εγκατάσταση και θα περιμένει εντολές ... Απλά ακουμπάμε μια φορά την οθόνη μας στο κενο, μετά πατάμε 3-4 φορές αργά και σταθερά το volume - μεχρι να θέλει Επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση.
3) Κάνουμε εγκατάσταση το Audio Modification Library module από το Magisc. Επανεκκίνηση.
4) Μετά όποιος θέλει βάζει και το "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" μέσω MAGISC
Καλή διασκέδαση.Ελπίζω να βοήθησα.
Αν πρέπει να μπει σε άλλο νήμα Παρακαλώ πείτε μου που. -
ναι με συγχωρείς που δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες. Ναι για την συγκεκριμένη αναφέρομαι κι έχω το Mix 3.
Απλά με factory θα χάσω όλα τα δεδομένα σωστά; -
-
Ο/H itslord έγραψε:
ναι με συγχωρείς που δεν έδωσα όλες τις πληροφορίες. Ναι για την συγκεκριμένη αναφέρομαι κι έχω το Mix 3.
Απλά με factory θα χάσω όλα τα δεδομένα σωστά;
Με το format data τα χάνεις όλα.
Μπορείς να δοκιμάσεις να περάσεις την rom πάνω από αυτή που έχεις τώρα, και μετά αντιμετωπίσεις κάποιο πρόβλημα τότε να κάνεις factory reset ή format data αν χρειαστεί.
Ο/H ail31ou έγραψε:
-
-
-
Ο/H ail31ou έγραψε:
το atmos dolby τι κανει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0