[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
παιδια χωρίς να έχω την συσκευή ή τουλάχιστον κάποια παρόμοια ειναι πολύ δύσκολο.
Εχω και λίγα τρεχάματα με την δουλειά οπότε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι να βρεθεί λύση..
edit.
Για να ειμαστε σωστοί και να το κάνουμε από την αρχή.
Δοκιμάζετε αυτό το twrp.. και όταν μπει και ζητήσει κωδικό πατάτε cancel και μπαίνετε στο κυρίως μενού.
Εκεί πάτε
advanced/copy log
Μετα ανοίγετε το cmd και δίνεται
adb pull /tmp/recovery.log
adb shell dmesg> dmesg.txt
adb shell logcat> logcat.txt (αυτη θα την αφήσουμε κανα 30 δευτερόλεπτα και μετά θα την σταματήσουμε με ctrl+c)
Αυτα τα 3 αρχεία τα ανεβάζετε εδώ να τα δούμε.... -
Καλησπέρα,
Έχω xiaomi mi9 με global stable 11.0.6(QFAEUXM).
Θέλω να του περάσω την ελληνική η οποία είναι 11.0.5.
Μπορώ να το κάνω κανονικά? -
Θέλει ξεκλείδωμα του bootloader > TWRP > XTRV (ελληνική)
Επίσης κράτα αντίγραφα γιατί όταν ξεκλειδώνεις bootloader κάνει και factory reset -
Το κινητό το παρέλαβα μεταχειρισμένο και έχει ξεκλείδωτο bootloader ήδη.
Οπότε συνεχίζω με recovery και μετά τη rom.
Μπορώ να ελέγξω με κάποιο τρόπο αν έχει ξεκλειδωθεί με τον official τρόπο? -
Ο/H nikanta έγραψε:
Μπορώ να ελέγξω με κάποιο τρόπο αν έχει ξεκλειδωθεί με τον official τρόπο?
Ακόμα και αν το έκανε ο προηγούμενος, εσύ τώρα αν το κρατήσεις έτσι, δεν θα το έχεις official ξεκλείδωτο, αφού δεν το ξεκλείδωσες εσύ...με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε πρίπτωση που κλειδώσει σε ένα update (bricK) -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H nikanta έγραψε:
Μπορώ να ελέγξω με κάποιο τρόπο αν έχει ξεκλειδωθεί με τον official τρόπο?
Ακόμα και αν το έκανε ο προηγούμενος, εσύ τώρα αν το κρατήσεις έτσι, δεν θα το έχεις official ξεκλείδωτο, αφού δεν το ξεκλείδωσες εσύ...με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε πρίπτωση που κλειδώσει σε ένα update (bricK)
Τι μπορώ να κάνω εγώ για αυτό? -
Εύκολο αλλά έχει λίγη ταλαιπωρία...κλειδώνεις bootloader και κάνεις διαδικασία για ξεκλείδωμα με το δικό σου mi account...
Πρώτα κάνε αυτόν τον έλεγχο με βάση το ΙΜΕΙ και ανέβασε φώτο με το αποτέλεσμα αφού αλειώσεις το ΙΜΕΙ σου να μην φαίνεται ---> Product Authentication -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Εύκολο αλλά έχει λίγη ταλαιπωρία...κλειδώνεις bootloader και κάνεις διαδικασία για ξεκλείδωμα με το δικό σου mi account...
Πρώτα κάνε αυτόν τον έλεγχο με βάση το ΙΜΕΙ και ανέβασε φώτο με το αποτέλεσμα αφού αλειώσεις το ΙΜΕΙ σου να μην φαίνεται ---> Product Authentication
Αυτό θέλαμε να δούμε?
Το authentication code δεν το βρήκα. -
Όλα Αγγλικά = Global version συσκευή άρα μπορείς να έχεις πάνω official global rom (MI or EU),
ποια είπες ότι έχεις εσύ ?
Το βρήκα...την EEA (EU) έχεις...
Αντίγραφα πρώτα, θα γίνει factory reset !!!!
Κάνεις ότι λέει εδώ ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αλλά εσύ θa δώσεις την εντολήfastboot oem lock
ώστε να κλειδώσει ο bootloader -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Όλα Αγγλικά = Global version συσκευή άρα μπορείς να έχεις πάνω official global rom (MI or EU),ποια είπες ότι έχεις εσύ ?
Το βρήκα...την EEA (EU) έχεις...
Αντίγραφα πρώτα, θα γίνει factory reset !!!!
Κάνεις ότι λέει εδώ ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Αλλά εσύ θa δώσεις την εντολήfastboot oem lock
ώστε να κλειδώσει ο bootloader
Έκανε επανεκκίνηση και το unlocked δεν εμφανίζεται.
Έλεγξα και στις ρυθμίσεις και ξανά στο fastboot και είναι locked.
Ανέβασα και φωτογραφία από το fastboot.
Οπότε τώρα ακολουθώ τη διαδικασία που είπαμε στην αρχή
Δηλαδή ξεκλείδωμα του bootloader > TWRP > XTRV (ελληνική) σωστά? -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0