[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω για ποιο λόγο δεν έχει κυκλοφορήσει MIUI 11 από την κοινότητα για το Redmi Note 4, από την στιγμή που έχει βγει επίσημη της Xiaomi.
-
Όλες οι XTRV έχουν σαν βάση την αντίστοιχη custom eu rom, η οποία δεν κυκλοφόρησε καθώς το redmi note 4 έχει χαρακτηριστή ως EOF (End Of Life) και ως εκ τούτου δεν υπάρχει βάση για να βγει η XTRV.
Αν θες MIUI 11 μπορείς να περάσεις την αντίστοιχη Global Fastboot rom -
-
-
Ο/H George 21 έγραψε:
Ο/H tasos17 έγραψε:
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Έχετε Dolby Atmos στην ROM?
Διάβασε εδώ:
[Stable] MIUI V11.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 11 ROM) Ενημέρωση 01/02/2020
Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred) -
Ο/H Tseligas2000 έγραψε:
mi9 t pro - Τελικά μετά από αρκετές δοκιμές για όσους θέλουν dolby στην τελευταία stable xtrv ο μόνος τρόπος είναι αυτός και δουλεύει μια χαρά. ( Απλά θα έχετε και το VIPER ).Το δοκίμασα 2 φορές.
1) Εγκατάσταση το Viper4Android FX από το Magisc. Δεν κάνουμε επανεκκίνηση. Πάμε πίσω με το βελάκι μπαίνουμε στο VIPER κάνουμε εγκατάσταση τους drivers και δίνουμε δικαιώματα.Μετά επανεκκίνηση.
2) Κατεβάζουμε το ICESound Unity Audio Port απο εδώ "http://www.mediafire.com/file/y612364tniy00p3/ICESound_Unity_Audio_Port-v8.2.zip/file" .Το κάνουμε εγκατάσταση από το Magisc. Με το που θα κάνει την εγκατάσταση και θα περιμένει εντολές ... Απλά ακουμπάμε μια φορά την οθόνη μας στο κενο, μετά πατάμε 3-4 φορές αργά και σταθερά το volume - μεχρι να θέλει Επανεκκίνηση. Επανεκκίνηση.
3) Κάνουμε εγκατάσταση το Audio Modification Library module από το Magisc. Επανεκκίνηση.
4) Μετά όποιος θέλει βάζει και το "[Oreo-Pie]Dolby Digital Plus_v.6.5-[UNiTY][Light]_by_repey6-20190606.zip" μέσω MAGISC
Καλή διασκέδαση.Ελπίζω να βοήθησα.
Αν πρέπει να μπει σε άλλο νήμα Παρακαλώ πείτε μου που.
Με το που πατάω να ανοίξει και μετά από τις άδειες που του δίνω, ανοίγει στιγμιαία και κλείνει.
Δοκίμασα και τις υπόλοιπες εκδόσεις που έχουν βγεί στο xda (μέχρι και την 6.8) αλλά δυστυχώς με το ίδιο αποτέλεσμα!
Εχω το mi9t pro με την miui 11.0.5 την δικιά μας.
>Απεγκατάστησα όλα τα module και τα ξαναέβαλα μπας και , αλλά δεν είδα προκοπή.
Καμιά ιδέα? -
Ακόλουθα αυτό τον οδηγο. Είναι ευκολο. Και χωρίς viber. httpss://youtu.be/--1mKea2jIO0
-
Μπα... Δε λέει να μπει με τίποτα. Έκανα αυτά που έλεγε το βίντεο αλλά η έκδοση του dolby που είναι να κατεβάσουμε δεν είναι συμβατή με την έκδοση του android που έχω τώρα. Θέλει λέει να κατέβω μία έκδοση πιο κάτω και βγάζει fail. Από το forum XDA βρήκα μία έκδοση την 6,8 η οποία εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν παίζει. Υποψιάζομαι λάθος στην εγκατάσταση του audio compatibility ... Εκεί που πατάμε τα πλην και τα συν μην κάνω εκεί κάνα λάθος. Αλλά το τσέκαρα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Όπως έγραψα και στο μήνυμα του κ20 η ρομ που εγκατέστησα, η ελληνική είχε μέσα και το dolby αλλά και το magisk. Εννοώ μέσα στο zip. Κατά την εγκατάσταση όμως δεν μου έβγαλε να τα βάλει... Μπορώ άραγε να βάλω εκείνο το dolby από κει μέσα; -
Καλησπέρα.
Θα ήθελα να αναφέρω 2 προβλήματα που αντιμετώπισα με την τελευταία stable για το Mi-9.
1) Η default εφαρμογή (αυτή της xiaomi) για τα mail, τουλάχιστον σε μένα, δεν μπορούσε να προωθήσει mail. Έβγαζε ότι δεν είχε δικαίωμα εγγραφής στην μνήμη. Σε έλεγχο που έκανα στα δικαιώματα της εφαρμογής είδα ότι το δικαίωμα εγγραφής το είχε. Όταν έβαλα αντίστοιχη εφαρμογή της google όλα λειτουργούν μια χαρά. Άρα μάλλον πρόκειται για κάποιο bug της εφαρμογής.
2) Η default εφαρμογή (και πάλι αυτή της xiaomi) για το ημερολόγιο αν και έχει ενεργοποιημένους όλους τους λογαριασμούς, δεν συγχρονίζει, τουλάχιστον με το google acount. Όταν χρησιμοποίησα και εδώ εναλλακτική εφαρμογή (της google), δούλεψε μια χαρά. Για την Ιστορία, αυτό που είχα κάνει είναι να προσθέσω στον google λογαριασμό μου από την σελίδα της Formula 1 το πρόγραμμα των αγώνων για το 2020, αλλά δεν πέρασαν στο ημερολόγιο του κινητού.
Καλή Συνέχεια. -
Ο/H alsthomGR έγραψε:
Μπα... Δε λέει να μπει με τίποτα. Έκανα αυτά που έλεγε το βίντεο αλλά η έκδοση του dolby που είναι να κατεβάσουμε δεν είναι συμβατή με την έκδοση του android που έχω τώρα. Θέλει λέει να κατέβω μία έκδοση πιο κάτω και βγάζει fail. Από το forum XDA βρήκα μία έκδοση την 6,8 η οποία εγκαθίσταται χωρίς πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν παίζει. Υποψιάζομαι λάθος στην εγκατάσταση του audio compatibility ... Εκεί που πατάμε τα πλην και τα συν μην κάνω εκεί κάνα λάθος. Αλλά το τσέκαρα δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
Όπως έγραψα και στο μήνυμα του κ20 η ρομ που εγκατέστησα, η ελληνική είχε μέσα και το dolby αλλά και το magisk. Εννοώ μέσα στο zip. Κατά την εγκατάσταση όμως δεν μου έβγαλε να τα βάλει... Μπορώ άραγε να βάλω εκείνο το dolby από κει μέσα;
Με το lavender ξέρουμε πότε θα βγει η stable xtrv με android 10?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0