[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Τη συσκευή Redmi Note 4X (Snapdragon 625)
-
Αυτά έχω περάσει.. αλλά τίποτα
-
Κρασαρει κ λέει ότι είναι για παλαιότερη έκδοση..ενώ κατέβασα για 10'
-
Και σε μένα το dolby αρνείται να ανοίξει.. για να αυξήσω την ένταση στο ηχείο έχω βάλει αυτήν εδώ την εφαρμογή play.google.com/store/apps/det…com.goodev.volume.booster δουλεύει άψογα
-
Ναι οκ την ξέρω την συγκεκριμένη..έχω την εντύπωση ότι τρώει πολύ μπαταρία...δεν κάνει νομίζω την δουλειά του Dolby...
-
Δεν έχω δει διαφορά στην κατανάλωση και όντως δεν ειναι dolby αλλά κάνει δουλειά
-
-
-
Βασικά μολις παρατήρησα ότι το Q σημαίνει android Q
-
Καλησπέρα.
Έχω το mi9t pro και όταν ξεκλείδωσα πέρασα την XTRV 11.0.5 (βασικά φαίνεται στην εικόνα το πλήρες όνομα)
Κατά την εγκατάσταση της ρομ δεν βγήκε πουθενά εκείνο το μενού (άρωμα ) που έδινε επιλογές του τι θες να εγκαταστήσεις.
Δείτε λίγο στην εικόνα και τα υπόλοιπα αρχεία της rom που έβαλα. Βλέπω μέσα διάφορα καλούδια. όπως το dolby.
Όμως δεν "ρωτήθηκα " σε κανένα σημείο της εγκατάστασης αν θέλω να τα βάλω. Απλως πάτησα εγκατάσταση του zip μέσω twrp και απο κει και πέρα περίμενα και δεν πάτησα κάτι ώσπου "μπήκα" στο miui11
Έχω χάσει επισόδια μάλλον....Θυμάμαι όμως στο mi4c που είχα ότι ο installer σου έδινε επιλογές.
Λέτε να έκανα λάθος πουθενά?
>>Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το κινητό απλώς κοίταζα τον φάκελο και θυμηθηκα αυτά που σας έγραψα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0