Απλά ρώτησα αν και εφόσον δεν πάρει miui 12. Αναβάθμιση Android από ότι είδα δεν θα πάρει.
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Τις επόμενες ημέρες πρόκειται να αγοράσω το mi 10 και θα ήθελα να ρωτήσω πώς γίνεται να περάσουμε την MI10_V12.0.1.0.QJBCNXM_v12-10 (Umi);
το τηλέφωνο είναι μόνο single sim από ότι έχω διαβάσει δεν υπάρχει περίπτωση χρήσης δεύτερης sim έστω και ως esim?ΧΡΗΣΤΟΣ -
Καλημέρα σε όλους.Θελω να κανω μια απλή ερώτηση.Εχω το note 8(ginkgo) και στα downloads βλέπω μόνο ρομς για note 8t αν την εγκαταστήσω στο τηλέφωνο μου την ρομ απ'το note 8t (willow) θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα γιατί νομίζω η διαφορά τούς είναι οτι το 8t εχει nfc ???
-
Είναι διαφορετικές ρομ, δεν μπορείς να την βάλεις στο δικό σου
-
Καλημέρα
Πέρασα την 12 και θέλω μία βοήθεια έκανα backup το αρχείο με τους κωδικούς wifi και ενώ πηγαίνω δημιουργία και επαναφορά δεν μπορώ να βρω την επαναφορά -
Απλά σύρε την οθόνη αριστερά και θα εμφανιστεί και το restore...
-
Πώς κάνω backup?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Settings, my device, backup and restore...
-
Πηγαίνωεκεί ρυθμίσεις αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά δεν μπορώ όμως να βρω πουθενά επαναφορά από το αρχείο που έχω κάνει backup wi-fi
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Settings, my device, backup and restore..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο/H kostas234 έγραψε:
δεν μπορώ όμως να βρω πουθενά επαναφορά από το αρχείο που έχω κάνει backup wi-fi
Settings, my device, backup and restore, mobile device, και συνεχίζεις...
Πήγαινε στο αντίγραφα, να σου τα δείξει και μετά σύρε την οθόνη αριστερά. Και θα φανεί η επαναφορά...
Αυτά βέβαια σε περίπτωση που υπάρχει ακόμα το αντίγραφο...
Αν έχεις κάνει Format data ή το έχεις διαγράψει δε θα το βρεις...
Ο/H cacau έγραψε:
Εννοώ πώς κάνω backup μόνο τους κωδικούς WiFi.
-
Παιδιά εξακολουθώ να μην βρίσκω την επαναφορά για να επιλέξω το αρχείο. Το αρχείο το βλέπω στο φάκελο τις miui
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0