[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Οποτε αναμένω twrp για mi10 lite 5g?
-
@manwlis77
Όταν ξεκλειδώσεις και είσαι έτοιμος , γράψε μήνυμα να σου δώσω twrp για το monet ..
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι θα είναι οκ ..
Παρ'ολα αυτά θα έχεις κατεβάσει μια official fastboot rom για να πάρεις το mi recovery σε περίπτωση που ίσως χρειαστεί να περαστεί με το ίδιο κόλπο όπως κάναμε με το mi note 10 lite ( toco ) .. -
-
@rascal
Έχουμε το twrp από το λινκ που έστειλες , δουλεύει ΟΚ ..
Λίγο υπομονή , προσπαθούμε να βγάλουμε κι ένα δικό μας , δοκιμάζουμε με τον @geoanto555 και θα ενημερώσουμε ..
Το σίγουρο είναι ότι ή έτσι ή αλλιώς έχουμε twrp που δουλεύει σωστά ..
Λίγο υπομονή και θα έχετε ενημέρωση ..
Περιμένετε λίγο γιατί έτσι κι αλλιώς θα χρειαστεί format data κατά την εγκατάσταση XTRV , αν και είδα ότι έγινε decryption κατευθείαν του έκανα κι ένα format data για σιγουριά ... -
Ο/H gkalen έγραψε:
@manwlis77
Όταν ξεκλειδώσεις και είσαι έτοιμος , γράψε μήνυμα να σου δώσω twrp για το monet ..
Δεν έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει ότι θα είναι οκ ..
Παρ'ολα αυτά θα έχεις κατεβάσει μια official fastboot rom για να πάρεις το mi recovery σε περίπτωση που ίσως χρειαστεί να περαστεί με το ίδιο κόλπο όπως κάναμε με το mi note 10 lite ( toco ) ..
-
Τρέχουσα ενημέρωση (18/07/2020 16:35)
Aπό εδώ και πέρα θα γίνεται διανομή μόνο σε νέες MIUI 12 Stable ROMs.
Είναι έτοιμες οι νέες ΜΙUI 12 Stable XTRV ROM για τις παρακάτω συσκευές.
MI9_V12.0.3.0.QFACNXM_v12-10 (Cepheus)
MI10LiteZoom_V12.0.4.0.QJVCNXM_v12-10 (Vangogh)
MI9Pro5G_V12.0.3.0.QFXCNXM_v12-10 (Crux)
HMK20ProMI9TPro_V12.0.3.0.QFKCNXM_v12-10 (Raphael)
HMK30i5G_V12.0.3.0.QGICMXM_v12-10 (Picasso) -
Το ota update πάλι δεν μου δουλευει στην 12.0.2. Θα πρέπει να την κατεβάσω ξανά χειροκίνητα και να την περάσω. Ευχαριστούμε πάντως για άλλη μια ενημέρωση.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Το ota update πάλι δεν μου δουλευει στην 12.0.2. Θα πρέπει να την κατεβάσω ξανά χειροκίνητα και να την περάσω. Ευχαριστούμε πάντως για άλλη μια ενημέρωση.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Mi9t pro όλα καλά με την 12.03.0. Την πέρασα χειροκίνητα. Το μόνο πρόβλημα που παραμένει το ευρετήριο των επαφών πού παραμένει στα αγγλικά. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι αυτό?
Στάλθηκε από το MI 9T PRO μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0