[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει ποτε περίπου θα βγει global stable? Εννοώ της κλασικής miui rom.
Αυτή έχω περασμένη τώρα και θα ήθελα να ξέρω αν είναι να βγει σύντομα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά. -
@stzanakis
Συνήθως 2-3 εβδομάδες μετά από την κυκλοφορία της κινέζικης Stable ROM, κυκλοφορεί και η αντίστοιχη Global Stable.
Μάλιστα υπάρχουν και περιπτώσεις όπου οι κυκλοφορία γίνεται σχεδόν ταυτόχρονα σε China & Global Stable ROM, με 2-3 μέρες διαφορά.
Κάνε λίγο υπομονή και σύντομα θα λάβεις την αναβάθμιση από την Xiaomi. -
Redmi Note 7 Global
Redmi Note 7 India
Redmi Note 7 Russia
Redmi Note 7 EEA εχω το lavender απο αυτες ποια επιλεγω? και επειδη μου αρεσει κ με βολευει ο browser της xtrv υπαρχει τροπος να την περασω σε αυτην που θα κατεβασω? -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
Redmi Note 7 Global
Redmi Note 7 India
Redmi Note 7 Russia
Redmi Note 7 EEA εχω το lavender απο αυτες ποια επιλεγω? και επειδη μου αρεσει κ με βολευει ο browser της xtrv υπαρχει τροπος να την περασω σε αυτην που θα κατεβασω?
κατεβαζεις αυτην που ειχε εξαρχής " ξεκλείδωτο" επιλεγεις την global φυσικά .. -
Εμεις με το RN8 pro θα πάρουμε καμία επίσημη miui 12 global η δεν προβλέπεται λόγω mediatek??
-
Miui12 θα πάρει, αν δεν έχει έρθει ακόμα...
Δες.στις ανακοινώσεις...
MIUI 12 : Δείτε πότε θα λάβετε την ενημέρωση στην συσκευή σας - η πλήρης λίστα για τις σταθερές εκδόσεις του MIUI 12 - News from Xiaomi Miui Hellas -
Καλησπέρα σας! Μπορεί κάποιος που του έχει έρθει η αναβάθμιση στο Redmi Note 8 Pro να μου πει την γνώμη του για το MIUI 12?
-
Ο/H Afromous1992 έγραψε:
η αναβάθμιση στο Redmi Note 8 Pro MIUI 12?
Εδώ είναι το νήμα stable xtrv custom rom...
Γράψε στο νήμα της συσκευής σου...
RedMi Note 8 Pro (Begonia) -
Ωραία! Ευχαριστώ πολύ!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0