Τον δοκίμασες στο cit engineering mode κάι σου βγάζει σφάλμα;
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Θα μπορούσα να ρωτήσω τους καλούς φίλους, που έχουν περάσει την Stable 12, αν στις επαφές, η δεξιά μπάρα με το αλφάβητο για την αναζήτηση, έχει ελληνικά?
Ενδιαφέρομαι κυρίως για το Mi 9 καθώς στην official 12 ήταν μόνο στα λατινικά, αλλά θα ήθελα να ξέρω αν είναι γενικό το φαινόμενο.
Ευχαριστώ πολύ -
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε όλες τις xtrv 12 δεν υπάρχει ακόμα στα ελληνικά... Αναμένουμε...
-
Δοκίμασα τον αισθητηρα στο cit.. Και οταν το αφήνω στο τραπέζι τα νούμερα παίζουν.... Δεν σταματούν. Αφού βγω από το cit ο αισθητηρας δουλεύει για λίγο και μετά παπαλα...
-
κατέβασε μία fastboot rom > unzip > μέσα από τον φάκελο images πάρε το αρχείο persist.img > copy χύμα στο κινητό > TWRP > install > install image > instal στο partition persist > reboot
-
-
-
Αν ξανά φλασάρω την ρομ.. Θα στρώσει o gyroskop sensor? Γιατί με τις fastboot δεν το έχω! Και μπόρεσα να βρω κάποια fastboot rom.. Λίγο βοήθεια κανένα λινκ!
-
Ο/H americ έγραψε:
Αν ξανά φλασάρω την ρομ.. Θα στρώσει o gyroskop sensor? Γιατί με τις fastboot δεν το έχω! Και μπόρεσα να βρω κάποια fastboot rom.. Λίγο βοήθεια κανένα λινκ!
mi 8 fastboot rom ---> xiaomifirmwareupdater.com/archive/miui/dipper/ -
-
Μετα απο περασμα magisk το κινητο κολλαει ειδικα όταν το ενεργοποιήσω μετα απο λιγο ψιλοστρωνει ( note 7 ) καποια συμβουλή για να στρώση
Magisk-v20.4.zip - BytesTransfer
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0