ΝΑΙ το ιδιο ειχα και εγω. την περασα κατευθείαν απο πανω χωρις να κανω τιποτα αλλο. ολα καλα.Ο/H nifitsa_kakia έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω το mi 9 lite και περασμένη εδώ και πολύ καιρό την 11.0.3 stable. Mπορώ να περάσω την τελευταία stable 12 χωρίς factory reset?
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Τρέχουσα ενημέρωση (04/09/2020 19:45)
Aπό εδώ και πέρα θα γίνεται διανομή μόνο σε νέες MIUI 12 Stable ROMs.
Είναι έτοιμες οι νέες ΜΙUI 12 Stable XTRV ROM για τις παρακάτω συσκευές.
MI10LITE5G_V12.0.1.0.QJIMIXM_v12-10 (Monet)
MI8SE_V12.0.1.0.QEBCNXM_v12-10 (Sirius)
MINote10LITE_V12.0.2.0.QFNMIXM_v12-10 (Toco) -
Να περιμένετε να δοκιμαστει η ρομ τουλάχιστον του toco ..
Διαβάζω προβλήματα στον dialer στο EU , το τηλέφωνο θα είναι μη λειτουργικό .. -
-
Πρέπει να τη δοκιμάζουν ακόμα...
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Σε όλες τις xtrv 12 δεν υπάρχει ακόμα στα ελληνικά... Αναμένουμε...
-
Καλημέρα..εδώ και 4 μέρες έχω το xiaomi redmi note 9 pro, από την 1η μέρα μου πέρασε με update την MIUI stable 11.0.4 , γνωρίζουμε πότε αναμένεται η 12 ?
Επίσης στο profil μου στις συσκευές έβαλα σκέτο xiaomi από το redmi note 4 που είχα γιατί δεν βρήκα το 9 .. (άσχετο απλά το είπα)....
Στου κουφού την πόρτα....παρ την πόρτα και φύγε.... -
-
Κανε ένα καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής αναβάθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις και δες ξανά...
-
-
Εγκαταστάθηκε σε mi note 10 lite αλλά έχει κολλήσει στο boot animation εδω και 15 λεπτά.
Δεν φαίνεται να μπαίνει σε recovery επειδή είτε κάνω volume up είτε volume down με πετάει σε fastboot.
Καμία ιδέα?
Δοκίμασα όταν φλάσαρα τη rom και το fastboot flash recovery και το fastboot boot recovery.
Δεν μπόρεσα να κάνω format data αλλά δεν μου εμφάνησε έτσι και αλλιώς ότι ειναι encrypted. -
Περίεργα τα λες...
Ποιο twrp και ποια rom έβαλες;
Τι έκανες ακριβώς;
Ακολούθησες το νήμα;
SOLVED προβλημα εγκατάστασης XTRV με mi note 10 lite
Μπαίνει τώρα σε twrp κάνοντας επανεκκίνηση με πατημενα τα power, volume +;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0