Εγώ έγραψα ότι μετά θα έχει 2 sim στη συσκευή γιατί υπάρχει η λάθος αντίληψη ότι το Cmi και Umi είναι με μία sim (mi 10 και mi 10 pro). Αυτό με α και β δε το κατάλαβα και δεν έδωσα σημασία.
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 27/10/2020
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
Τρέχουσα ενημέρωση (13/09/2020 00:54)
Είναι έτοιμη οι νέα ΜΙUI 12 Stable XTRV ROM για το...
POCOF1_V12.0.1.0.QEJMIXM_v12-10 (Beryllium) -
Γειά σας, έχω recovery 3.3.1.2 έκανα format από 9αρι android σε miui 12 με android 10 και κλασικά έχω πρόβλημα με το encryption, έκανα format data - reboot to recovery - install magisk kai reboot to system έκανα το αρχικό setup ήταν encrypted και στο recovery ζητάει password, τι πρέπει να κάνω και με πια σειρά για να μείνει πάντα decrypted? Έχω Poco f1
-
Ο/H Vstromakias έγραψε:
@colossusr καλησπέρα. Μόλις ξεκλειδώσεις και περάσεις xtrv αυτόματος θα έχεις και dual sim συσκευή (απλά θα πρέπει να προμηθευτείς θήκη sim για 2). Ένα καλό recovery για τη συσκευή είναι το
recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150.img | by Camerado for Generic Device/Other
Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
Ο/H Vstromakias έγραψε:
Εγώ έγραψα ότι μετά θα έχει 2 sim στη συσκευή γιατί υπάρχει η λάθος αντίληψη ότι το Cmi και Umi είναι με μία sim (mi 10 και mi 10 pro). Αυτό με α και β δε το κατάλαβα και δεν έδωσα σημασία.
Αυτό εδώ:
A/B (Seamless) System Updates | Android Open Source Project
Ψάχνοντας όμως βρήκα ότι έχει μόνο ένα.Share the KnowHow: From Qtech (HTC) Alpine to Lumia 950 to Nikel to One+5 (Surface pro 4, Yoga 3 Pro)
Current Device:MI Mix 3 6/128GB
My Windows Phone Blog -
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
Έχω ποκο. Είναι φυσιολογικό; Να την κατεβάσω από τον σέρβερ μόνος μου;;
-
Προσπάθησα λέει είναι encrypted και θέλει κωδικό βαζω τον κωδικό που έχω στο κινητό αλλά δεν τον δέχεται... Ποιόν κωδικό θέλει; Από mi η google η του κινητού;;;
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
Προσπάθησα λέει είναι encrypted και θέλει κωδικό βαζω τον κωδικό που έχω στο κινητό αλλά δεν τον δέχεται... Ποιόν κωδικό θέλει; Από mi η google η του κινητού;;;
-
Το έκανα με κάρτα sd αλλά τώρα έχω μόνιμα την ειδοποίηση του updater στο notification shade.... Γιατί δεν αναγνωρίζει τον κωδικό; Πώς μπορώ να το διορθώσω;
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Ο/H tasos17 έγραψε:
αλλά τώρα έχω μόνιμα την ειδοποίηση του updater στο notification shade
Ο/H tasos17 έγραψε:
Γιατί δεν αναγνωρίζει τον κωδικό; Πώς μπορώ να το διορθώσω;
Διαφορετικά αυτό μπορεί να λυθεί μόνο με Format Data με ότι αυτό συνεπάγεται για τα δεδομένα σου. -
Παιδιά να το κάνω αυτό που λέτε αλλά αυτά είναι bug τα οποία δεν ξέρω πως σας γίνεται να παρουσιάζονται στην stable. Ίσως βγάζω μια ενόχληση αλλά είναι stable σωστά; Τέτοια θέματα νομίζω δεν τα έχει η global. Region πχ γιατί δεν μπορώ να αλλάξω;;
Μικρά πράγματακια αλλά στην καθημερινότητα είναι ενοχλητικά να τα συναντάς κατεμε. Δεν λέω κάνετε πολύ δουλειά και ίσως παραπάνω από ότι φαίνεται.
Τεσπά να ρωτήσω εάν θα βγει η νέα έκδοση του Android για το Poco F1?
Αυτό με το twrp δεν το πρόσεξα άρα είναι θέμα από twrp αυτό με τον κωδικό.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0