Διαφήμιση

RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

• Ο/H Tseligas2000 έγραψε:

αυτη ειναι οκ 10.3.1.0 PFKEUXM Fastboot ?
      Εφόσον έχεις ξεκλειδώσει Βε την ελληνική ρομ...να είσαι ξένοιαστος από την σαβουρα...αλλά και πιο σταθερή
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • @Tseligas2000 βάλε καλύτερα την πιο τελευταία fastboot την eea 11.0.3.0. θα τη βρεις στο επισημο φόρουμ.
      @Octaviastikos νομίζω την xtrv έχει ήδη και του βγάζει no os installed κατά την εγκατασταση.
    • Ο/H apostolisni έγραψε:

@Tseligas2000 βάλε καλύτερα την πιο τελευταία fastboot την eea 11.0.3.0. θα τη βρεις στο επισημο φόρουμ.
      @Octaviastikos νομίζω την xtrv έχει ήδη και του βγάζει no os installed κατά την εγκατασταση.
      Δεν νομίζω...θέλει να βάλει την eea ρομ

• Διαφήμιση
    • Τελικά κατάφερα να βάλω στο κινητό την τελευταία stable xtrv , Στην αρχή δεν μπορούσα να την βάλω επειδή μάλλον ήταν κρυπτογραφημένα τα αρχεια. Με το που έκανα format data η ρομ μπήκε κανονικά. Έκανα εγκατάσταση από το κινητό και όχι το otg γιατί από εκεί ούτε την ρομ έκανε εγκατάσταση ούτε restore to backup που ειχα. Τώρα την πίρε κανονικά και όλα οκ. Ευχαριστώ σε όσους βοηθήσαν.
    • RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Καλημέρα. Θέλω να παραγγείλω το Mi9T Pro από κατάστημα στο Σκρουτζ. Έχω προσέξει σε μερικά ότι ενώ λένε στον τίτλο Mi9T Pro στην φωτογραφία έχουν το K20 Pro. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε το K20 Pro ως Mi9T Pro; Εάν το κάνουν αυτό μιλάμε για παραπλάνηση αγοραστή. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για να μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα; Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Kostas7275 έγραψε:

Καλημέρα. Θέλω να παραγγείλω το Mi9T Pro από κατάστημα στο Σκρουτζ. Έχω προσέξει σε μερικά ότι ενώ λένε στον τίτλο Mi9T Pro στην φωτογραφία έχουν το K20 Pro. Υπάρχει περίπτωση να πουλάνε το K20 Pro ως Mi9T Pro; Εάν το κάνουν αυτό μιλάμε για παραπλάνηση αγοραστή. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία για να μην ταλαιπωρούμαι τζάμπα; Ευχαριστώ.

Χφιλε ότι και να πεις είναι λίγο....

Αλλά η συσκευή είναι ίδια...

• Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Ο/H Kostas7275 έγραψε:

Χφιλε ότι και να πεις είναι λίγο....

Αλλά η συσκευή είναι ίδια...
      Το k20 Pro από όσο ξέρω είναι για την κινεζική αγορά και έχει μόνο Αγγλικά και Ελληνικά οπότε για να έχει Ελληνικά μάλλον είναι ξεκλειδωμένο το bootloader και έχουν περάσει την global ROM οπότε μάλλον δεν θα έχει OTA update. Και επίσης δεν υποστηρίζει την b20 την μπάντα στο 4g δίκτυο. Οπότε μάλλον δεν είναι ίδια.

• RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)

Υπάρχει στο Mi9T Pro έκδοση που δεν είναι global; Έχω την αίσθηση ότι από την στιγμή που έχει αυτή την ονομασία μιλάμε αυτομάτως για global. Η κινεζική έκδοση είναι η "Redmi K20 Pro"έχω και την φωτογραφία στην γενική αναζήτηση στο Σκρουτζ. Όπου στην πλάτη το τηλέφωνο αναγράφει Redmi.

• @Kostas7275 καλό είναι να επικοινωνήσεις και με το κατάστημα να τους πεις ότι θες αποκλειστικά global version συσκευή. Τώρα αν σου έρθει, και δεις ότι πίσω έχει λογότυπο redmi και όχι mi, ή ο φορτιστής δεν είναι ο ευρωπαϊκός, τότε ξέρεις ότι έχεις πάρει κινεζική η ινδική συσκευή και μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο. Καλο είναι να κάνεις αγορά με PayPal να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
    • Ο/H apostolisni έγραψε:

@Kostas7275 καλό είναι να επικοινωνήσεις και με το κατάστημα να τους πεις ότι θες αποκλειστικά global version συσκευή. Τώρα αν σου έρθει, και δεις ότι πίσω έχει λογότυπο redmi και όχι mi, ή ο φορτιστής δεν είναι ο ευρωπαϊκός, τότε ξέρεις ότι έχεις πάρει κινεζική η ινδική συσκευή και μπορείς να ζητήσεις να σου στείλουν άλλο. Καλο είναι να κάνεις αγορά με PayPal να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
      PayPal σε Σκρουτζ; Υπάρχει αυτό; Απλά ήθελα να δω εάν έχει παραγγείλει κάποιος και ότι δεν υπήρχε πρόβλημα. Έχω μιλήσει με κατάστημα και μου λέγανε ότι είναι το global και ότι είναι από Ευρωπαίο προμηθευτή. Αλλά στην φωτογραφία είχε το Redmi K20 Pro και όταν τους λέω ότι στην φωτογραφία είναι το κινέζικο και δεν είναι αυτό που έχουν στον τίτλο μου είπαν ότι αυτό είναι και αν νομίζω ότι δεν είναι αυτό ας κοιτάξω σε κάποιο άλλο μαγαζί!!!!

• Διαφήμιση
    • Εχεις δίκιο, δεν ειμαι σίγουρος για το PayPal σε skroutz. Εν πασει περίπτωση, σωστά το είπες πριν, εφόσον έχει πίσω λογότυπο mi είναι global, ειτε με global rom είτε με eea rom. Αν λέει redmi είναι κινεζικο η ινδικό. Το ινδικό θα έχει official India rom με ελληνικά και play store.