Η urnyx δεν έχει xml & configsΟ/H xtolicc έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ . Ξέρεις τίποτα από ρυθμίσεις; configs κτλ;Ο/H chrisnik έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΗ urnyx δεν έχει xml & configsΟ/H xtolicc έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ . Ξέρεις τίποτα από ρυθμίσεις; configs κτλ;Ο/H chrisnik έγραψε:
Εγγ δεν είχα κάποιο πρόβλημαΟ/H chrisska1969 έγραψε:
Καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το magisk σε rooted XTRV rom, ξερει κανείς αν δημιουργει προβλήματα με εφαρμογές e-banking οπως το winbank app, σε οτι αφορα την εισοδο με δακτυλικο αποτυπωμα?
γιατι έχω ενα θεματακι απο οταν εβαλα το magisk...
Ναι αυτη ειναι κ παρακατω οι ρυθμισεις που προτεινουν!! Ειναι στο libs patcherΟ/H aaa έγραψε:
καλησπερα!! φιλε crisnik σε παρακαλω αυτη την καμερα εννοεις? GCam_7.2.010_Urnyx05-v1.5.apk (Urnyx05, 2019-12-05, changelog)και αν μπορείς πες μας για τις ρυθμίσεις!! ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
Φίλε Vstromakias σε ευχαριστω πολύ για την λύση που μου έδωσες, και βεβαίως δουλεψε, και βεβαίως ήταν το magisk το πρόβλημα στο app της Winbank μονο, που μου απενεργοποιούσε το quick login με το αποτύπωμα!!!!Ο/H Vstromakias έγραψε:
@chrisska1969 hide το magisk manager και hide το magisk για τις εφαρμογές που θέλεις να μη βλέπουν το root. Και τα δύο είναι στις ρυθμίσεις του magisk manager