Ναι το γνωριζω οτι ειναι η Ram. Θελω να μαθω εαν εξυπηρετει κατι η απελευθερωση της Ram, και τι ειναι καλυτερο? Οταν ειναι λιγοτερη η ram, ή οταν ειναι περισσοτερη κοντα προς τα 6 GB?
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
Μπαινω στις επιλογές προγραμματιστών κ προσπαθώ από χθες να επαληθευσω το mi account με την συσκευή για να επιτρέψει το ξεκλείδωμα αλλά δεν Μ αφήνει συνέχεια...δεν ήταν δυνατή λέει κάθε φορά..
-
Αποσύνδεση του mi account > reboot > επανασύνδεση > δοκιμάζεις ξανά...
-
-
Ο/H zottoli έγραψε:
εαν εξυπηρετει κατι η απελευθερωση της Ram, και τι ειναι καλυτερο? Οταν ειναι λιγοτερη η ram, ή οταν ειναι περισσοτερη κοντα προς τα 6 GB?
-
Ο/H zottoli έγραψε:
ή οταν ειναι περισσοτερη κοντα προς τα 6 GB?
Έχεις δει κολλήματα (lag) όταν "γεμίζει" η μνήμη ? -
@amavroudis Δεν εχω καταλαβει δηλαδη πως γεμιζει η μνημη, ωστε να θελει αλλαγη τηλεφωνου? Επισης ξερω πως με ενα hard reset σε τετοια περιπτωση "γινετε" και παλι το κινητο "σαν" καινουργιο (ας το πουμε).
@NasDriver το περισσοτερο που εχω δει μεχρι στιγμης στον 1.5 μηνα που το εχω στην κατοχη μου ειναι μεχρι 3.7 GB την μνημη να μου δειχνει, και οταν κανω καθαρισμο παραθυρων μου το παει στα 3 GB. Lag δεν εχω παρατηρησει οταν ειναι "ανεβασμενη" η μνημη. Οποτε πως σας φαινονται ολα τα παραπανω που ανεφερα περι μνημης? -
Ο/H zottoli έγραψε:
@amavroudis Δεν εχω καταλαβει δηλαδη πως γεμιζει η μνημη, ωστε να θελει αλλαγη τηλεφωνου?
Αν οι εφαρμογές που έχεις ανοιχτές θέλουν περισσότερη μνήμη από αυτή που έχεις, τότε χρειάζεσαι νέα συσκευή γιατί θα έχει παλιωσει. Δεν συμβαίνει αυτό τώρα, μην ανησυχείς...
Κλείνοντας τις εφαρμογές απελευθερώνεται η μνήμη αυτή, σε αντίθεση με τη μνήμη αποθήκευσης τού κινητού σου που αποθηκεύονται τα αρχεία σου και το λειτουργικό σύστημα.
Μην ανησυχείς λοιπόν. Σήμερα οριακά θεωρούνται τα κινητά με 2gb ram. -
Πηγα να βαλω για δοκιμη Τον Οδηγό : Πως θα ενεργοποιήσετε το συρτάρι των εφαρμογών στις Global ROM του MIUI 11 - News from Xiaomi Miui Hellas Την Beta έκδοσης του MIUI Launcher, και εσβησε και ο κανονικος πως περναμε τωρα Νεο MIUI Launcher? Γιατι δεν δειχνει ΤΙΠΟΤΑ!!!
-
-
Ο/H zottoli έγραψε:
Οποτε πως σας φαινονται ολα τα παραπανω που ανεφερα περι μνημης?
ΠΧ. στο δικό μου που έχει 4GB, θα έκλεινε στο παρασκήνιο εφαρμογές ώστε να μην φτάσει τα 3.7GB χρήσης και αρχίσει να έχει lag
Δηλαδή, χρησιμοποιώ ότι έχω διαθέσιμο με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες