Και άλλα πολλά.
RedMi K20 PRO/Mi 9T PRO (Raphael)
-
-
καλησπερα.κατοχος και εγω του mi9t pro με global stable και αναμονη για ξεκλειδωμα κανα δυο μερες ακομα.οδηγος για flash της ελληνικης δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο;
-
Ο/H EGW4321 έγραψε:
καλησπερα.κατοχος και εγω του mi9t pro με global stable και αναμονη για ξεκλειδωμα κανα δυο μερες ακομα.οδηγος για flash της ελληνικης δεν υπαρχει για το συγκεκριμενο τηλεφωνο;
Η διαδικασια πανω κατω ειναι να ξεκλειδωσεις κ υστερα να βαλεις twrp κ μετα οποια custom ρομ θες ολοι οι οδηγοι που θα χρειαστεις υπαρχουν στο λινκ!
Λογικα σε αυτα θα χρειαστει να ριξεις μια ματια:
Πρώτο Βήμα Μόλις Αγοράσεις Xiaomi με Android 8 Oreo ή νεότερη έκδοση - Βασικοί Έλεγχοι
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi -
Πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά εσείς που την έχετε βάλει την xtrv... Αξίζει;;; Γενικά έκατσε καλά η 10αρα;;; Αυτό που κυρίως μας καίει όλους είναι το sot.... Λοιπόν;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalkἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Ο/H Souits έγραψε:
Πείτε καμία γνώμη ρε παιδιά εσείς που την έχετε βάλει την xtrv... Αξίζει;;; Γενικά έκατσε καλά η 10αρα;;; Αυτό που κυρίως μας καίει όλους είναι το sot.... Λοιπόν;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Του καθενός sot ειναι διαφορετικο...όλοι έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις...έτυχε να δω 10 ώρες...αλλά έτυχε να δω 3 ωρες...Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
@Octaviastikos Σαφέστατα και είναι έτσι οπως το λες απλά με έναν μέσο όρο θα μπορέσω να δω εάν μου κάνει ή όχι... Σε γενικές γραμμές θα ήθελα να μάθω τι "τρέχει" με την 10αρα android και γενικά με την xtrv dev.ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς
ἄνδρες γὰρ πόλεις, καὶ οὐ τείχη οὐδὲ νῆες ἀνδρῶν
Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα
~~~ ἒσσεται ἦμαρ ~~~ -
Στο δικό μου με Android 10 και την τελευταία ρομ του forum έχω sot από 100% έως 20% όπου εκεί το φορτίζω συνήθως, 7 - 7:30 ώρες, τώρα αυτό διαφέρει στην κάθε συσκευή αναλόγως τη χρήση.
-
-
Πριν ξεκλειδώσω bootloader που είχε την global τσέκαρα arb και είχε 1 μετά το ξεκλείδωμα που πέρασα την δική μας δεν ξανατσεκαρα, διάβασε εδώ στο Forum μια ενότητα που έχει για το arb να κατατοπιστεις.
εξάλλου γτ να βάλεις τη δική μας και να θες να ξαναγυρίσεις σε Official? Αφού του forum πάει μπάλα.και Android q και miui 11 και καλό sot και χωρίς lag κλπ κλπ.
-
-
Ναι δίκιο έχεις αλλά πριν την βάλεις διαβάζεις για τυχόν bugs, κρατάς back up την προηγούμενη που είχες περασμένη και το πολύ πολύ ξαναγυρίζεις σε αυτή. Δεν παίζει ρόλο το arb σε μια έκδοση πίσω, το arb είναι για πισωγύρισμα σε έκδοση Android η και miui 10 αν θυμάμαι καλά, γιαυτό σου λέω διάβασε την ενότητα του forum με το arb
-
Το ARB αφορά τις official roms...όλες οι custom δεν κάνουν update firmware ώστε να ανέβει επίπεδο.
Αν όταν πριν βάλεις την custom rom, είχες ARB-1...τόσο θα έχεις για όσο καιρό χρησιμοποιείς custom.
Εξαίρεση υπάρχει όταν αλλάζει η έκδοση android...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες